Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczka_

Chłopak wychodzi ze szpitala

Polecane posty

Gość gwiazdeczka_

Cześć wszystkim, Mój facet leżał w szpitalu. Niestety nie mogłam Mu towarzyszyć. Wychodzi jutro, ale zobaczymy się dopiero w piątek. Doradźcie mi, co mogę Mu kupić na to spotkanie? Wiem, że prezent nie odkupi tego, że leżał tam sam, beze mnie.. ale chyba zrobi Mu się miło, prawda? Jedzenie i picie odpada, bo ma ścisłą dietę po operacji. Jego priorytety: Ja, pies, amstaff, muzyka, rap, samochody. no i nie mam dużo kasy ;/

Gość ehhh no
Zrób mu loda z połykiem :classic_cool:

Gość gwiazdeczka_
loda z połykiem? myślałam o jakimś przyjemnym prezencie... a wątpię, że czerpałby przyjemność z 'loda z połykiem' jeśli jest po operacji i tuż nad penisem ma bliznę ;] audi już ma ;]

Gość ehhh no
Nie wyobrażam sobie stanu, w którym facet nie czerpałby przyjemności z loda z połykiem :P Może wypożycz jakiś fajny film? Tak po prostu. Zawsze możesz też umyć mu audicę topless albo napisać piosenkę :P

Gość gwiazdeczka_
mój chłopak jest amatorskim raperem (gdyby widział to 'amatorskim' to by się wściekł ;d ) i często wspólnie piszemy teksty na bity, więc piosenka odpada... ;P film? hmm. pomyślę nad tym :) to będzie wyjście awaryjne :P dzięki ;) a co do loda, to... operację miał wczoraj. sprawiałabym Mu przede wszystkim ból.

Gość gwiazdeczka_
Vafeylkova, masz rację.. uśmiech to najcudowniejszy prezent, jaki możemy dostać od ukochanej osoby... tylko to mój facet jest posiadaczem najśliczniejzego uśmiechu pod słońcem :( nie ja :P