Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwqwqqwqw

co myslicie o pomalowaniu pokoju na niebiesko?

Polecane posty

Gość qwqwqqwqw

a moze lepiej inny kolor?ile trzeba pigmentu na 2 litry farby?z góry dzieki za odp

Gość qwqwqqwqw
prosze,co myslicie o niebieskich scianach?nie sa obciachowe?

moja koleżanka ma niebieski salon... dosłownie smerfastyczny - można się w nim udusić. nie polecam, kolorek daje trupi poblask w całym pokoju, może gdyby był jasny, wyglądałoby to inaczej...

Gość euihfewuihgreuihgfh
nie polecam stanowczo... ja pomalowalam na niebieski, a wlasciwie blekitny i pokoj wydaje sie teraz taki .. zimny ... zle sie w nim czuje.. chociaz .. co kto lubi ;0

nie maluj napewno na kolor ciemny. i dodaj do niego dodatki w kolorze cieplym. a najlepiej to jesli lubisz ten niebieski machnij nim sobie jedna sciane, a reszta jakis inny.

miałam pokój błękitny cały, dywan, sufit, ściany, niebieskie dodatki - uspokajał mnie bardzo i całkiem dobrze wyglądało

ja mam niebieskie ściany, ale w sumie nie robi mi to żadnej różnicy, przebywam w nim tylko jak śpię :| ale tak chciałem się podzielić swoimi doświadczeniami

Gość ughiiiczka
ja mialam pokoj niebiesko zolty i juz nigdy wiecej nie polacze tych 2 kolorow. odrazu mi sie znudzily. ale baaardzo pozytywnie bedzie wygladal niebieski z bialymi dodatkami, bardzo mi sie to podoba :)

Gość andzi24
Na pewno działa uspokajająco i relaksująco. Bardzo ładnym odcieniem jest błękitna laguna z barw natury. Dlatego maluj na niebiesko. A jeśli jednak uznasz, że wyszło zbyć zimno to wtedy warto zadbać o to, by zasłony, dywany i inne elementy wystroju wnętrza były utrzymane w ciepłych barwach. Powodzenia :)

a ja wlaśnie miałam pokój niebiesko-żółty i bardzo mi się w nim dobrze mieszkało, bo to moje dwa ulubione kolory warunek - pokój musi być b. widny (południowy) a niebieskie ściany - jaśniutkie (mi niestety wyszły dużo ciemniejsze, niz na próbniku, ale i tak całkiem niezłe) teraz mam odwrotnie, ściany żółte, dodatki niebieskie - jak w słoneczny letni dzień - błekitne niebo i żółte słoneczko (pokój wschodni)