Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bizzare

Po studiach w UK...

Polecane posty

Gość Bizzare

Hej. Jak zrobie licencjat z business economics w Anglii to mam jakieś szanse na robote w PL czy musiałabym robic Masters (podyplomowe)??? Idealnie pasowałaby mi robota w jakiejś firmie gdzie wymagaja znajomości ekonomii i świetnego angielskiego. Został mi rok do skończenia studiów i się zastanawiam czy jest sens wracać do Pl czy nie bardzo.

Gość Bizzare
up

Gość no to powiedz mi tak
to po jaka cholere szlas na studia w uk jesli chcesz wraca do pl?

Ja myślę, że masz szanse na pracę w Polsce i to za całkiem niezłe pieniądze. Dyplom zagranicznej uczelni jest w Pl uznawany za prestiżowy, do tego znasz świetnie angielski. Oczywiście nie mówię o pracy w Pcimiu Dolnym, tylko w dużym mieście typu Warszawa czy Kraków. A jeszcze jeśli znasz jakiś inny język dodatkowo np. niemiecki, to już w ogóle bajka.

Gość Bizzare
DO UK sie przeprowadzilam po maturze, bo sie zakochalam w Angliku jak bylam tu na wakacjach. Przez 2 lata pracowalam na caly etat, odlozylam troche kasy, a potem poszlam na studia. Tak mi sie ulozylo zycie. ALe mój facet chcialby zobaczyc jak to jest zyc w Polsce i nie wykluczam powrotu. Niestety, nie znam zadnego innego jezyka (niemieckiego sie uczylam w szkole, ale nigdy jakos nie zalapalam, w przeciwienstwie od angielskiego)

Gość Indra
E, chyba najpierw musisz podyplomowe skonczyc!