Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolitka26

jestem kochanka.......

Polecane posty

Gość nie ma sie czym chelpic
:P

od pol roku mam romans z idelnym mezczyzna.....problem w tym ze jest 18 lat starszy...

łał. Mam uszami zacząć klaskać czy co? Jesteś naprawdę na poziomie. Tyle tylko że niskim :)

Gość fantazja fantazja
nie jesteś jolitką tylko lolitką i takich młodocianych zdzirek, to już dużo przed Tobą było i jeszcze więcej będzie w przyszlości... ostatnio to nawet modne jest żenić się z takimi młodymi laskami, coraz więcej starych pierdzieli tak robi

Gość musi brzydka
Chciał cię tylko stary pierdziel , widocznie nie chciał cię nikt młodszy, pewnie brzydka jesteś tyle że ciało jeszcze młodsze...a czy ten stary pierdziel zamyka oczy lub patrzy w ścianę jak cię używa? Jak to mówią stare pierdziele, grunt to młodsza doopa a paskudną gębusię można zakryć gazetą...............kochanka (fu, fu..)

Gość tak tak tak...
A moze jestes z moim byłym, który nieustająco przechodzi kryzys wieku średniego i ubiera się na Gąsowskiego (czyli po 40-tce obowiązkowo nalezy nosic obcisłe spodnie, tak żeby było widac odznaczające się genitalia, fuj). Bo on ostatnio buszował po miasteczku akademickim:)) Chwalił się, ze siksy same mu włażą w rozporek.

Gość bonita100
to nie powod do dumy ty rozwalasz teraz związek ,ale pamietaj kiedys tobie ktos rozwali...mam odczucie ,ze jest cudowny bo ma kasę

Gość uważaj bo trafisz na taką jak
ja Czułam ,że maż mnie zdradza od paru miesięcy. Do tego doszły telefony od jego zdziry do mnie. Zawsze z zastrzeżonego numeru. On wpierał mi ,że ktoś jaja sobie robi. Ta pizda wydzwaniała do mnie.Odbierałam bo siostra też dzwoniła zawsze z zastrzeżonego. Ta suka nabijała się ,że latam męzowi po bułeczki ,gotuje obiadki , a on ma mnie za służącą ,a ją kocha i robi jej prezenty. Na początku , rozłączałam się, później zaczęłam ją prowokować do dalszej rozmowy.( ten głos był mi znany , ale nie mogłam skojarzyć),dzisiaj wpadła.Zadzwoniła dzisiaj i wpadła. Usłyszałam charakterystyczny dźwięk otwieranej chłodni z ciastami w sklepie w którym pracowałam rok.(ten dźwięk mnie dobijał) Robie w tym sklepie zakupy codziennie, znam wszystkie babki,są 2 nowe, jedna młoda i druga koło 50lat. Znam szefa sklepu, zadzwoniłam do niego (często mu pomagam w papierach)powiedziałam co podejrzewam i co zamierzam. Zgodził sie. Wiecie co zrobiłam? zapakowałam wszystkie brudy męża, pampersy ,osikane ciuszki naszego (14 miesięcznego dziecka) Weszłam od tyłu sklepu(szef mnie wpuścił) szef ją poprosił gdy przyszła wysypałam to na nią i powiedziałam ,teraz zrób z tym porządek, ugotuj obiad ,a ja ide do kosmetyczki. Szef wręczył jej wypowiedzenie

Gość fill86
bardzo dobrze zrobilas. niech wie ze nie masz do niej szacunku ani do niego kompletnie

A ta flanelka w innym temacie pisze ze sama zamężna od 5 lat :o Co za szmacenie się... niewiarygodne :o

Gość a ja tu malo co zrozumialam
brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ta flanelka w innym temacie pisze ze sama zamężna od 5 lat :o Co za szmacenie się... niewiarygodne :o

Gość byla kochanka 22
Radzę zakończyć znajomość jak najszybciej, sama przez to przeszłam... postanowiłam odejść i pomimo tego, że nie byłam w stanie iść się umyć, ubrać i żyć - dziś nie żałuję. Faceci są cholernymi egoistami i nie oczekuj cudu... Życzę bardziej realnego spojrzenia na sytuację. Pozdrawiam

Gość turbodynamik
jolitka26 Masz powód do dumy ! :D:D:D

Gość Do Ona musze to wkoncu
Napisac, kurva jak smiesz oceniac innych i tak ich zjezdzac, z takim wstretnym ryjem?? Za kogo sie uwazasz lampucero?

Za pępek świata i nieomylną wyrocznię delficką w jednym :D

Gość ta flanelka tu
wiele tematów założyła :) :) :) PSYCHICZNE KURWISZCZE POPYCHANE PRZEZ EMERYTÓW!!!!!