Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmm28

czy są tu jakieś dziewczyny mieszkające w Bristolu?

Polecane posty

Gość mmmm28

Witam, szukam dziewczyn/kobiet mieszkających w Bristolu. Jestem tu juz ponad rok, ale wiecie, jak to jest... praca, praca, praca i w sumie mało życia towarzyskiego. Czy jest jakaś chętna na kawę i plotki?

w sumie to nie jestem towarzyska ale niech bedzie. jestem z polnocnego Bristolu, pracuje na Bradley Stoke. w sumie spedzam sporo czasu w domu, bo nie jestem typem ktory lubi lazenie po centrum. generalnie lubie sie relaxowac w ogrodku, z kotem na kolanach i ksiazka. teraz mam troche luzu w pracy wiec bede mogla pisac regularnie

Gość mmmm28
Kot i książka brzmią fajnie :) ja niestety nie mam ogródka, żeby się w nim relaksować. Kota zresztą też nie... jedynie książki, ale ostatnio raczej podręczniki... Mieszkam w centrum i pracuję w centrum. Nie znam Twojej okolicy, wlasnie sobie troche w google obejrzalam. Pozdrawiam

witam, ja za nic w swiecie nie mieszkalabym w centrum. no ale kazdy lubi co innego. a co aktualnie studiujesz jesli mozna zapytac?

Finanse, ale to nie są studia na uniwersytecie, tylko kwalifikacje zawodowe, czyli normalnie pracuję, a dodatkowo powinnam zdawać egzaminy. ('powinnam', bo na razie więcej o tym gadam niż się naprawdę uczę :) Będę podnosić ten temat czasem, może jeszcze jakieś dziewczyny tu wpadną i będzie kilka chętnych do tego, żeby się poznać. Nawet nicka zaczerniłam, żeby wyglądać poważniej ;) Pozdrawiam

Gość frappuchino bez czarnego
hej, jakies plany na weekend? ja zamierzam wypasc na zakupy a pozostaly czas spedzic na lapaniu letniej opalenizny w ogrodku :) podobno przez weekend ma byc 25 stopni i bezchmurne niebo ale nie uwierze jak nie zobacze :)

I w ten, i w zeszły weekend moje plany to tylko nauka... ale juz niedługo będę mieć przerwę. A propos ładnej pogody - no to się chyba zdziwiłaś w zeszły weekend :) takiego upału to ja jeszcze chyba w UK nie przeżyłam. Niestety teraz pogoda wraca do normy :( Jak tam dlugi weekend?

Gość frappuchino bez czarnego
ostatni weekend byl rzeczywiscie rekordowo goracy, ale dobrze bo mam ladna opalenizne :) szkoda ze ten weekend nie bedzie taki goracy. no ale przynajmniej dzis nie pada. wczoraj zdazylam zmoknac na jezdzie konnej, ale widze ze dzis pogoda na jazde w sam raz. zaraz bede zmykac na kolejna jazde. jedynym planem na ten weekend jest szeroko pojety relaks :)

Ta strona jest fajna, ale jakoś nie widzę tam świeżych postów na temat nowych znajomości. A moze by tak się znalazła jakaś chętna na kino na przykład sex and the city 2? Pozdrawiam!

Gość katusza...ccc
A kto by pomyslal ,super pomysl wytne se laske z brystolu :D

jestem jestem ale rzadko zagladam. aktualnie udzielam sie na forum o koniach :) ostatnio szperalam po ramowce my vue ale szczerze nie widzialam nic co by mnie zachwycilo. sex & the city jakos specjalnie do mnie nie przemawia, pierwsza czesc nie byla zachwycajaca, ale jak zrobia Dr Housa w wersji kinowej to z pewnosia pojde :D bede sprawdzac czesciej ten topik, obiecuje :)

Ja tez nie jestem fanką satc, ale mam ochotę obejrzeć coś lekkiego. A co do dr house - nie uwierzysz, ale oglądałam tylko 1 odcinek i nie przemówił do mnie w ogóle. Wiem, moi znajomi go kochają, wszyscy go kochają, ale ja nie... A poza tym zalogowalam się na bristol24 i przeciwnie do tego, co mi się wydawało, tamto forum jest bardzo żywe, ludzie organizują spotkania, wycieczki, ogniska etc Nawet w tę sobotę będzie ognisko.

tez sie zarejestrowalam a co :) wlasnie czekam na maila. co do Housa - pierwszy odcinek nie powalil mnie na kolana, tez stwierdzilam ze nie wiem czym sie ludzie zachwycaja. ale ze wypozyczylam cala serie to z nudow ogladalam dalej. no i sie wciagnelam do tego stopnia ze kupilam juz 4 serie. kocham housowe sarkastyczne poczucie humoru ❤️ na razie nie wiem czy mam ochote brac udzial w zlotach forumowiczow. mysle ze troche posiedze i sie poudzielam. jak nawiaze jakies znajomosci to kto wie.

a idziesz na ognisko? bo ja sie zastanawiam. chcialabym pojsc ale nie wiem czy moj facet da sie wyciagnac. a samej tak lyso :(

Nie wiem, bo też mi trochę głupio, ale niewykluczone, że pójdę. Jeśli chcesz, możemy sie umówić i pójść razem, zaproponowałam to samo w wątku, który tam zaczęłam (najświeższy w tej chwili wątek na Nowi Forumowicze: przedstaw i przywitaj sie z nami), ale jak nikt nie zechce się ze mną wybrac, to chyba nie pójdę. Zajrzyj na mój wątek i pomyśl o tym. Oglądałam zdjęcia z poprzedniego ogniska i są ok, ludzie się bawią kulturalnie, więc chyba można pójść, tylko się trzeba przełamać, żeby nagle wejść w towarzystwo ludzi, którzy w większości się znają, podczas gdy samemu sie nie zna nikogo (tak jak ja). Dla mnie to nie takie łatwe!!

Gość mmmm28 pomarańczowa
heh mój watek już nie jest naświeższy - poszukaj 'kłaniam się'

czyli dobrze zgadlam :D:D:D juz wyslalam ci wiadomosc na priv plus wpisalam sie na forum. jak sie zorientujesz uzywam innego nicka :)