Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinka1993

Brak ochoty na seks! POMOCY.!

Polecane posty

Gość Ewelinka1993

Witam. Mam pewien problem związany z brakiem chęci do seksu. Jestem z chlopakiej prawie 2 lata. Zaczelismy sie kochac po poł roku byia ze soba. Juz wtedy nie mialam ochoty, ale nawet nie zwracalam na to uwagi. Nie byłam obyta w sprawach seksu - po prstu nie interesowalo mnie to. Zero checi, brak jakiegokolwiek napalenia. Dla niego mial to byc "prezent" na 18,dlugo na to czekał.Chcial to zrobic z tą jedyną.. ;* Jego pierwszy raz i moj. Teraz, 1,5 roku pozniej nic się nie zmieniło. Oprócz tego ze on ma chyba jeszcze wiecej chęci niż kiedys. A ja nie mam zadnych chęci. Wiem ze zaczyna jemu to przeszkadzac i bardzo się z tym męczy, jednak nie zerwie ze mna przez to. Rozmawialismy o tym nie raz. On czasami nie wytrzymuje psychicznie. Duzo czyta, szuka przyczyny probemu, a mnie to w ogole nie interesuje.. Chcialabym zeby mu ze mną bylo dobrze dlatego staram się mu dogadzac na rozne inne sposoby.Czasami się kochamy jednak on uważa ze ja to robie z łaski i mowi ze woli tego nie robic niż patrzec jak robie to z przymusu. Mam ochotę na seks po alkoholu. Jednak on nie jest za tym zebym przed kazdym seksem piła. Podejrzewamy kilka przyczyn. Jedną z nich moze być to, ze nie dojrzałam psychicznie (prawie 18 lat ; o ) i drugi: blokada psychiczna ? Od dawna mama mnie ostrzegala zebym nie wpadla tak jak moja ciocia babcia itp.Zreszta sama bym nie chciala bo bym miala zycie zmarnowane! I chyba tego najabrdziej się boję. No i nie chcę zawiezc rodzicow, zwlaszcza mamy. Wiem, ze gdybym wpdla ona by mi pomogła ale ja nie chce miec zycia zmarnowanego. Wole poczekać nawet do slubu albodo takiego wieku w ktorym chcialabym miec dziecko i dopiero wtedy to robic bez zadnych obaw..

Gość machine
Przynajmniej widzisz ze sie chłopak stara ;D Jak ja bym chciała zeby mój mąz tak sie starał. Współczucia dla chlopaka

Po prostu Twój chłopak pewnie będzie z Tobą w związku, ale seks będzie uprawiał z jakąś "przyjaciółką" :) Tak to już zwykle bywa. Jak jest atrakcyjny to sobie znajdzie szybko chętną.

Gość Ewelinka1993
Miał na to 2 lata. Jest atrakcyjny i ma wiele chetych jednak mnie nie zdradził i jestem pewna ze tego nigdy nie zrobi.

Gość machine
Dziwne to troche. Ja w wieku 14 lat sie ciekawiłam ;D Czasem nie mam ochoty jak mam pms i jestem zmeczona. A czasem mam taki apetyt ze bym sie rzucila na swojego meza :P Zapewne twojemu chłopakowi nie jest latwo wiem po swoim czasem. To tak jak by dziecko dostało słodycz a nie mogło jej skosztowac.

Gość machine
Chciała bym ci pomóc

Ja myślę ze naprawdę możesz się w jakiś sposób blokować tym co mówi Twoja mama i przez to po prostu odrzucasz od siebie myśl , że może być fajnie pójść na całość, lub po prostu nie jesteś jeszcze na to gotowa, to nic strasznego, masz w końcu dopiero 18 lat, a może po prostu to nie Ten.

Gość Ewelinka1993
tez mysle ze to moze byc przez to ciągłe myslenie "obym tylko nie wpdla" :| a co do wątpliwosci czy to Ten.. Ja ich nie mam. On by za mną w ogień poszedł tak jak i ja za nim.. Zadnych tajemnic, o wszytskim mozemy prozmawiac itp. No przyjaciel i chlopak w jednym :)

Ja też jestem z '93 o tyle, że z chłopakiem jestem ponad 8 miesięcy ;) Ona ma niedługo 21 lat ;) Ale do tego jeszcze 2 miesiące. Póki co nie mamy za sobą pierwszego razu, oboje jesteśmy czyści, wiem, że on tego bardzo pragnie, ja też z resztą chcę w końcu zasmakować seksu, ale nie ciągnie mnie do tego tak bardzo jak jego i nie znam przyczyny. Jest mi dobrze gdy leżymy obok siebie, gdy się przytulamy, całujemy itd. Uwielbiam gdy się dotykamy itp. ale do samego "wjeścia" we mnie mam obawy i jestem pewna, że to dlatego, iż nie chcę zajść w ciążę. A mój chłopak czeka. Już pewnie ze 3 może 4 miesiące, szybciej oboje byliśmy zdania, że nie ma się co spieszyć.

Gość pion
ewelinka swoj pierwszy raz przezylas w wieku 15 lat? lol nie dorosłaś do seksu i tyle.

Gość Ewelinka1993
czyli ze 15 to wg Ciebie mało czy duzo?

Gość Ewelinka1993
mala_mania witaj w klubie. Mam podobnie jak Ty

Gość Ewelinka1993
Ale chyba się zdecyduję i w najbliższy piątek gdy rodzice wyjadą, pozwolę mu, żeby zerżnął mnie w pupę. Tak nie zajdę w ciążę. I oczywiście zrobię to po pijaku, żeby nic nie czuć i nie za wiele pamiętać.

Gość Ewelinka1993
"Ale chyba się zdecyduję i w najbliższy piątek gdy rodzice wyjadą, pozwolę mu, żeby zerżnął mnie w pupę. Tak nie zajdę w ciążę. I oczywiście zrobię to po pijaku, żeby nic nie czuć i nie za wiele pamiętać." z łaski swojej nie podszywaj się pod mój nick;/ więc uwazasz ze jak po pijaku to nic się nie czuje? To pozdro.

Gość Ewelinka1993
Odczep się głupi podszywie ! A swoją drogą to przecież normalne, że jak się schlam to nic nie będę czuła. Lubię się upić ale nie za często. Tak średnio co drugi dzień.

Gość Ewelinka1993
;D no niezle ci idzie z tym udawaniem ze to ja :D tylko ze troche zalosna z osobe z siebie przez to robisz ;] wchodzisz na te forum zeby komus podokuczac czy szukasz pomocy w taki sposob? Przykro, ale psychicznych rad najlepiej wysluchac w rl u dobrego psycologa/psychiatry ;]

Gość drink
Witam. A probowałas isc z nim na całosc? tak bez zastanowienia? Moze jak by sie zabezpieczyła bardziej to bys nie miala obaw i był by OGIEN :D A co w tym dziwnego ze w 15 latach zaczeła? Ile teraz dzieci po 13-14 latach zaczynaja. eh te zycie teraz.

Gość Ewelinka1993
Nie probowalam isc na calosc, ale myslalam o zalozeniu spirali. Moze byłoby więcej pewności i mniej obaw?:) Macie jakies doswiadczenia z tym?

Gość drink
Napewno by było węcej pewnoci :) Moja Mama ma spirale 7 lat i chyba chwali sobie :) 2 lata temu załozyła moja dobra znajoma i tez dobrze ma chłopaka 3 lata od 2 to nosi i mowi ze teraz sie nie boi :D Tylko słyszałam ze to sie zakłada dopiero po ciazy i gdzies czytałam ze dzieci sie rodza ze spirala w reku ale to sa bajki tylko :)

Gość Ewelinka1993
Jedyne czego się obawiam to momentu zakładania tej spirali, bo podobno to bardzo boli jak ją wkręcają. Ale co tam, nawalę się przed zabiegiem i jakoś to przetrzymam. Zrobię wszystko dla mojego ukochanego.

Gość drink
Ewelinka1993 Przecież to widac ze to nie prawdziwa pisze. Ile masz latek powiedz dziecko? Bo zachwoujesz sie na 13 gora 15 lat. Wyjdz z domu dziecko.

Gość drink
Masz szczescie co do chłopaka :) Szanuj szanuj bo teraz normalnego to ciezko znalezc :D Porozmawiaj z nim czego naprawde chcesz i bedzie ok :P

Gość Ewelinka1993
Taak wiem. Trafło się jak slepej kurze ziarno ;) szanuje go i oczywisce rozmawiamy cały czas.. :)

Gość drink
Ideły :D

Gość polajna
najpierw sie mysli o zabezpieczeniu(PEWNYM) a potem sie zaczyna uprawiac seks ;]

Gość Ewelinka1993
Cały czas o tym myślę i od samego początku? ;]