Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aryan77536 0 Napisano Maj 4, 2010 Tobie chodzi o to, ze sam nie wiesz o co Tobie chodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 :) chodzi mi o to że nikt nie wie o że ja nie wiem o co mi chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chcesz się napić piwa... Napisano Maj 4, 2010 odrazu wiedziałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 a no taaa:D zgadłaś:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aryan77536 0 Napisano Maj 4, 2010 Zatopiony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 teraz już znam swoje przeznaczenie:) to jak?? zdrówko?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 bo ja zaraz zamykam flaszkę a nie wiem za co mam pić:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NB 0 Napisano Maj 4, 2010 po piwie rośnie mięsień :D ja podziękuję, chyba, że masz coś innego na podorędziu :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 piwa to nie mam:) ale miałbym gdybym w momencie zakupu nie zdecydował się na wódkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehhh no Napisano Maj 4, 2010 Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NB 0 Napisano Maj 4, 2010 to chodzi o kasę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 chodzi o wódkę czyli że:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehhh no Napisano Maj 4, 2010 Nie mnie :P A że podobno każdy mierzy według siebie... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NB 0 Napisano Maj 4, 2010 strzał w 10 :D przydałoby mi się tak... hm... no niech będzie 10 tysięcy ;) zbywa komuś? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 mi się wódeczka kończy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehhh no Napisano Maj 4, 2010 A wódki to bym się była napiła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NB 0 Napisano Maj 4, 2010 wczoraj piłam i przedwczoraj :( i wcale a wcale nie pomogło :o może dzisiaj by pomogło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 0,5 właśnie pękła... kurde... jestem średnio pijany a właściwie jutro się okaże że moje oceny były mylne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 hehe, kurde, wbrew pozorom 0,5 wlać w mózg to nie za mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehhh no Napisano Maj 4, 2010 Średnio pijany, pół litra... Ja jestem bardziej ekonomiczna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 ehhh no- toć napisałżem:D że wydaje mi się iż jestem dobry, a rano to se językiem podrapię podniebienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NB 0 Napisano Maj 4, 2010 następnym razem kup spirytus ;) 0,5 litra i picie z głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehhh no Napisano Maj 4, 2010 Ale mnie się wtedy już nic nie wydaje :P Albo nie, sorry, raz mi się wydawało, że tańczenie na środku stołu jest cool . Gwoli wyjaśnienia - nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 teraz jest mi lajtowo. nawet śmiem stwierdzić że czuję się trzeźwy, ale wiem z kolei, że jak wstanę to będę cierpieć:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehhh no Napisano Maj 4, 2010 Mnie na szczęście słabą głowę wynagrodzono brakiem syndromu dnia następnego. Nigdy nie miałam kaca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 bo nie możesz wypić tyle alko by mieć kaca. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehhh no Napisano Maj 4, 2010 Może i mogę, ale i tak nie będę pamiętać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 a ja pamiętam wszystko zawsze, a rano to nędznie z mymi nerwami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehhh no Napisano Maj 4, 2010 Pamiętanie wszystkiego i zawsze musi być fest męczące... Przynajmniej tak to sobie wyobrażam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach