Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 nie mam braków w pamięci nigdy, i dobrze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehhh no Napisano Maj 4, 2010 Czasem dla higieny psychicznej dobrze jest sobie na taki pozwolić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 tzn zdarzyło mi się zasnąć ale zawsze świadomie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehhh no Napisano Maj 4, 2010 Kutwa, chciałabym teraz zasnąć, wsio rybka czy świadomie czy nie. Za cholerkę nie mogę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 ja też nie mogę spać:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehhh no Napisano Maj 4, 2010 Ale mogłeś wypić pół litra, co zapewne znacząco zwiększa teraz komfort niespania :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 a no uwierz że nie za bardzo, bo po tym pół litra się czuję coś podenerwowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehhh no Napisano Maj 4, 2010 Bo połówki z natury powinny chodzić parami :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 :) nie no... po jeszcze jednej to bym umarł, ale tak z 200 ml by się przydało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 4, 2010 :) gdzie żona tytanowego janka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehhh no Napisano Maj 4, 2010 Idę po raz kolejny spróbować się uśpić... Jutro nie dostaliśmy żadnych godzin dziekańskich ani rektorskich i muszę odkleić się z łóżka o 7.30 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach