Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagonia

Jak wywalić niepłacacych lokatorów?

Polecane posty

Gość annagata86
Ja słyszałam o stowarzyszeniu Mieszkanicznik - może oni ci poradzą? Mają oddziały w wielu miejsach w Polsce, więc myślę że nie powinno być problemu.

Gość gość35
Mam problem z niechcianymi lokatorami.kto sie podejmie ich usunięcia?prosze o kontakt 505590240

Gość gość
U mnie było tak, że jedno mieszkanie zarabiało na kredyt drugiego. Niestety miałem problem z najemcami. Dwóch gości nie chciało się wyprowadzić. Później miałem panią z dzieckiem. W ogóle koszmar. W końcu postanowiłem sprawy najmu przekazać specjalistom, nawet za opłatą, bo po prostu za dużo czasu na to traciłem. W pmspoland.pl mam spokój. Konkretnie ci polecam pogadać z Grzegorzem Całkiewiczem (kontakt 602  123  622). Bardzo dobry fachowiec i na pewno ci podpowie.

Gość tom
Dnia 4.05.2010 o 10:11, Gość maturks4 napisał:

Pójść do WŁASNEGO mieszkania z jakimś okazałej postury znajomym i złożyć im propozycję nie do odrzucenia... Albo w ciągu tygodnia się wyniosą, albo ten pan z kolegami im pomoże. Rozumiem, że do tego czasu umowa najmu wygaśnie

prawo w polsce jest chore i dlatego dochodzi do naduzyc ,,,, ludzie dostaja oklep po pysku bo własciciel traci nerwy 

Gość tomal
Dnia 4.05.2010 o 10:50, Dj Pozdro napisał:

pierwsza sprawa idź obczaj(jak masz samochód to w samochodzie gdzieś po drugiej stronie ulicy)aha to musisz mieć znajomego albo fachmana i zmienić zamek jak wyjdą, to najlepszy sposób. gość jest jakiś agresywny? najlepszym rozwiązaniem będzie jeżeli poprosisz kilku osiedlowych dresów o odpłatną pomoc w rozwiązaniu problemu. 100-300zł---->groźby, wyzwiska---->koleś kał w majtkach----->1 dzień na pożegnanie

to jest jedyne szybkie rozwiazanie , kilku typow nastraszy chama i sam sie wyprowadzi sposobow sa setki .... prawo trzeba omijac tak jak robia to rzadzacy tym krajem 

Gość CBBP

https://www.google.pl/amp/s/natemat.pl/amp/266743,jak-usunac-dzikiego-lokatora-cbbp-z-gdyni-pomaga-rozwiazac-problem