Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cc)

Lekarze nie wiedzą kiedy odpuścić

Polecane posty

Gość mamajuz
współczuje ci bardzo :( wyobrazam sobie co musisz przezywac.. Ale przecież musi byc dobrze.. Szkoda, ze nie masz mozliwosci wybrania innego szpitala, innego lekarza :( Trzymam kciuki i modle sie za ciebie i twoje malenstwo

cc)- musisz wierzyć, że lekarz, który obiecał Ci zajęcie się maleństwem okaże się człowiekime i słowa dotrzyma. I nie panikuj tylko myśl o tym, że jeszcze 1,5tygodnia i bedzie dobrze- musi być- trzymam kciuki:) Co do służby zdrowia w Polsce- szkoda czasu, żeby pisać o podejściu lekarzy do kobiet rodzących. Kazać kobiecie rodzic siłami natury ponad 5kg to chyba tylko w Polsce jest możliwe. Zastanawiam się jak mozna się "zakręcić i pokombinować co tu zrobić, żeby być elastycznym" w takiej sytuacji- durne gadanie!

jest jedno wyjscie :) popros kogos zeby cie odwiedzil w kurtce z TVN-u Zobaczysz, jak momentalnie wszystko się zmieni :) Okrutne, ale prawdziwe niestety

11:08 [zgłoś do usunięcia] agresywna_plastelina jest jedno wyjscie popros kogos zeby cie odwiedzil w kurtce z TVN-u Zobaczysz, jak momentalnie wszystko się zmieni Okrutne, ale prawdziwe niestety ja mam parasol TVN-u. Mieszkam niedaleko, moge wpasc:P

Gość mrumrumruu
DO AUTORKI... kobieto twoje lekcewazace "pchanie dołem" nosi nazwe PORODU!!...ale co ty mozesz o tym wiedziec...... jestes tak niezorganizowana ze az strach pomyslec jak poradzisz sobie z dzieckiem.... nic dziwnego, ze jak masz roszczeniowa postawe do wszystkich i o wszystko to traktuja cie tak jak ci sie nalezy..paniusiu!!!

Gość agresywna_platelina
Britnej z Pirs -> kurtka jest bardziej wiarygodna :P :D

moja koleżanka rodziła miesiąc temu naturalnie dziecko ponad 6 kilo. nacięli krocze jak zazwyczaj to robią i jest wszystko ok. Wcześniej 10lat rodziła córę 5.700

Gość jak sie boisz to zmień szpital
może Matka Polka w Łodzi. Świetny kardiochirurg dzieciecy prof.Mol -człowiek z wiedzą i pasją.Polecam. I co ze 300km od domu-wazne by dziecko zyło i miało dobra opieke/

Prywatny szpital, mądrale. Jak są komplikacje to te prywatne szpitaliki do Państwowego kierują. CC przeraziłas mnie, bo ja nie mogę rodzić naturalnie, bo moge oślepnąć, też mi nie pozwolą mieć CC mimo, ze mam skierowanie? Czy jak zabulę za CC to mi zrobią?

Gość ololka
pierdu pierdu... jak na karcie ciążowej masz wyraźnie zaznaczone że są wskazania do cc, to nie ma szansy, żeby ci jej nie zrobili... ale musisz mieć wyraźne wskazania, najlepiej na karcie ciążowej wpisane przez gina i dodatkowo przy wpisie do szpitala miej odpowiednie zaświadczenie od spejcjalisty /okulisty/ najlepiej tego który współprcauje z szpitalem.