Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika_32

Pytanie do facetow zonatych po 40

Polecane posty

Wszystko zalezy od charakteru czlowieka, "ten moj" ma milion pomyslow na mi nute, ja nawet za nim nie zadazam:) Energi pelen akumulator:)

poker face lalala wszyystko mozna jeszcze zmienić niż żałowac ze się nie spróbowało....

Gość poker face lalala
olaskr zrobiła bym krok dalej tylko wtedy,jeśli rozstała bym się z moim partnerem...powód też musiał by być konkretny chociaż czasami się zastanawiam,co zrobię,jak ON zrobi jeden ruch więcej w moją stronę...

Gość gretia
o jeny, ale macie problemy :) przecież te mlode zostawią starych dziadów za 10-15 lat i zrobią to samo co oni swoim pierwszym żonom ;) ludzie powinni starzeć sie razem - wiadomo, że 40 letnia kobieta i 60 facet to niebo i ziemia ;) porozumienia w tym wieku nie ma, no chyba, ze na poziomie opiekunka-pacjent ;) ale gdy dupa szaleje, to potem się płaci.... ;)

ja uwazam , ze w zwiazku ze starszym facetem jest latwiej.......:)On pozwala Ci sie spelniac, potrafi doskonale zajmowac sie dzieckiem ....... ja jestem mama aktywna:) pracuje, zaczelam drugi kierunek studiow, mam czas dla przyjaciol, dla siebie!!!!!!!! on zdaje sobie sprawe z roznicy wieku, rozumie mnie:)

poker face lalala ciekawa jestem jak on zrobi ten pierwszy ruch to czy ty będziesz fair wobec swojego faceta czy pójdziesz na całosc i za głosem serca....

Gość gretia
jak tatuś :) jakie to milutkie :) a Ty tylko mu dogadzasz jedrną pupcią :)

majac 30 latm moj facet bedzie 44latkiem....Dla mnie to zadna roznica, to tylko liczby.......

dyndal ja też jestem aktywna mamą... studiuje kończe licencjat, pracuje, mam przyjaciół i tez mam czas na wypady na zakupy i takie tam... więc to można miec przy kązdym facvecie który skończył juz studia... mój maz tez zajmuję sie perfekctyjnie naszym synkiem... więc wszystko zalezy od układu w związku....

jak wspomnialam wczesnej, najwazniejszy jest w tym wszystkim charakter:) przeciez nie wszyscy sa tacy sami, ja nie wrzucam wszystkich"mlodszych" do jednego worka:)

ale nie neguje zwiazku z facetem po 40... poprostu to nie dla mnie...tylko ciekawi mnie zawsze jak to jest między takimi ludzmi z taka różnica wieku... największe przegiecie wiekowe to łapicki z tą swoja niunia... jakies "tylko" 60 lat....

czasem zdarzja sie 30 latkowie zachowujacy się jak 15 latkowie, ale znam tez 40 latków co własnie ich zachowanie mozna porównac do 20 latka...rżnie co popadnie...

ciekawa jestem własnie czy kieruja się faceci którzy zdradzaja swoje 30-35 letnie zony z takimi 45 latkami... bo co mało doświadczone? niechętne czy jak?

Gość poker face lalala
olaskr myślę że mam w sobie tyle wewnętrznej siły,żeby mu się oprzeć...przecież robię to od roku :P nie potrafiła bym w kilka minut zniweczyć tego,co budowaliśmy razem kilka ładnych lat... perspektywa seksu z kim,kto tak o ciebie zabiega jest bardzo kusząca,ale nie aż tak,nie za taką cenę

poker face lalala jezeli bardzo kochasz swojego obecnego partnera i wiesz ze to ten jedyny to oki...

Gość poker face lalala
czy jedyny....tego nikt nigdy nie wie ale nie mogę mu tego zrobić :)

poker face lalala pewnie ten jedyny:) ja byłam z kims 10 lat i tez myslałam że to ten jedyny....aż poznałam męża:)

Gość moj kochanek
do olaskr "ciekawa jestem własnie czy kieruja się faceci którzy zdradzaja swoje 30-35 letnie zony z takimi 45 latkami... bo co mało doświadczone? niechętne czy jak?" Moj ma bardzo atrakcyjną i chętną zonę,mi tez niczego nie brakuje,poza kilkoma zmarszczkami wiecej dobrze wyglądam. Co nim kieruje?Twierdzi,że brakuje porozumienia,rozmów,wspólnych zainteresowań,tematów,na pewno nie seksu.

to po co się żenił z taka dziewczyną?? skoro nie ma o czym z nia porozmawiac?? dziwne to..

Gość 222222
hehe, oni zawsze tak mówią :D

Gość taka jedna mloda
zawsze podobali mi sie faceci duzo starsi poznalam kiedys takiego , swietny mezczyzna super sie z nim rozmawialo , byl opiekunczy wiele wiedzial o zyciu on juz z piedziesiatka na karku ja jedrna trzydziestka i wiecie przeszlo mi zupelnie , teraz chce tylko rowiesnikow albo mlodszych, jak ktos powiedzial ludzie powinni starzec sie razem

Gość moj kochanek
olaskr Fascynacja ciałem,ona bardzo zabiegała,jemu to imponowało,kazdy facet lubi gdy interesuje się nim dużo młodsza kobieta:D Seks jest bardzo ważny,ale partnerów musi łączyć coś więcej.

moj kochanek udane zycie sekwsualne to połowa sukcesu... jeszcze tylko charakter i juz w niebie mozna byc :)