Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandalkiiii

sprzedam SANDAŁKI ADIDAS dla chłopczyka rozm. 24

Polecane posty

Gość sandalkiiii
:D

Gość w aukcji pisze ze są nowe

Gość te buciki sa bardzo wygodne
moja córka ma takie różowe z adidasa tyle ze kupiłam w sports direct a nie w nexcie. sa bardzo wygodne uwielbia w nich chodzic

Gość głupie matki z was
kto kupuje tak małemu dziecku takie buty?????????????????????? Trochę się douczcie na temat butów dla dziecka a nie patrzycie tylko na znaczek firmowy. ROZMIAR 24 BUCIKA, CZYLI DZIECKO OK 2 LATA!!!! BUTY BEZ STABILNEJ PIĘTY!!!!!! PUKNIJCIE SIĘ W ŁEB A POTEM POCZYTAJCIE O KONSEKWENCJACH JAKIE NIESIE CHODZENIE PRZEZ DZIECKO W TAKICH BUTACH. MOŻE I WYDAJE CI SIĘ JEDNA Z GŁUPICH MATEK, ŻE "DLA CÓRCI SĄ WYGODNE" BO DZIECKO CI NIE POWIE O ROZWIJAJĄCEJ SIĘ WADZIE STOPY! TAKIE OBUWIE JEST DLA STARSZYCH DZIECI KIEDY KOŚCI I POSTAWA JEST ROZWINIĘTA PRAWIDŁOWO A NIE TERAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja bym dla swojego dziecka tych butów za dopłatą nie chciała.

Gość piepszysz babo
najnowsze badania dowiodly, ze dziecko jak najdluzej powinno chodzic na boso lub w butach lekkich, najlepiej szmacianych. te buty nie sa zle.........

Gość głupie matki z was
i jeszcze gumka z tyłu, zajebiście stabilne obuwie dla młodych stóp;-p Kobietki to, że znana marka to wypuściła na rynek, nie znaczy że jest super:-p czasem trzeba z rozumku skorzystać na zakupach, a nie patrzeć tylko na metki i znaczki firmowe:-p

Gość głupie matki z was
w butach lekkich ale ze stabilną obudową pięty, te buty to tak jakby dwulatek chodził w klapkach. A na boso owszem, ale po piasku i trawce. Te buty tylko powodują wadę, a jak gówno wiesz to się nie odzywaj. Ja troszkę mam większą wiedzę widzę w tym temacie.

Gość głupie matki z was

Gość głupie matki z was
zaraz się na mnie rzuci autorka, szczęśliwa sprzedawczyni kiczu dla matek markowych śmieci:-) i to pod pomarańczowymi anonimami, bo nie wierzę, że ktoś normalny może się nie zgadzać ze mną.

Gość lallypop
kobieto, ale sie plujesz :) idz lepiej spac bo juz ci sie we lbie pierdoooli :D

Gość głupie matki z was
chyba tobie niewyżyta pasztetowo:-p wskocz na kij od szczotki, może będzie lepiej:-p

Gość lallypop
ja nie musze bo mam faceta od tego, ale z toba jest kiepsko- moze powinnac sprobowac :P gdzies czytalam, ze wlasnie ludzie nie wyżyci seksualnie tak sie zachowuja jak ty :)

Gość głupie matki z was
o kurwa musztarda się przyjebała. Witaj góru i autorytecie jasnowidzu:-p

Gość głupie matki z was
robię kasting na najgłupszą matkę na tym kontynencie:-) Zawodnik nr jeden-MUSZTARDA Zawodnik nr dwa-POPEK BOBEK

Gość głupie matki z was
KURWA WYGRAŁA TA CO WKLEJA LISTY EKSPERTÓW Z TEJ IDIOTYCZNEJ STRONKI. Wiesz co idiotko? Moja siostra kiedysz szukała pracy i znalazła w tym serwisie jako "ekspert" do spraw żywienia niemowląt:-) a sama była po LO. Jak już dajesz wypowiedzi ekspertów to dawaj rzetelne info bo zaraz setka matek idiotek się zaczyta i co? Będą siać te głupoty dalej:-p

Gość lakim*
"głupie matki z was " po pierwsze rozumiem jakby takie dziecko chodzilo w tych butach 12 godzin ale pewnie zadne dwu letnie dziecko nie chodzi tyle po dworze po drugie ciekawe w jakich ty butach chodzilas jak bylas mala pewnie spelnialy wszystkie wymogi

Gość lakim*
a po trzecie opanuj sie troche

Gość głupie matki z was
na rynku jest mnóstwo butów dla dzieci, które spełniają "wymogi" bezpiecznego kształtowania stopy. No może to nie adidas, nike i puma ?(chociaż nie wiem) ale np bardzo dobre sandałki są w "bartku" i innych dostępnych na rynku. Tylko że to nie poraża paskami adidasa:-)

Gość dsgsd
No akurat Pawła Zawitkowskiego uważam za większego eksperta niż Ciebie :D Zresztą czego wymagac od osoby, która ma nika "głupie matki z was" :D

Gość głupie matki z was
poza tym w tej kwesti nie ma reguły czy dziecko chodzi w butach 3h czy 20. Wada rozwija się w tempie indywidualnym dla każdego dziecka. A sorry dziecko dwu letnie nie patrzy jak stawia stopy tylko biega, chodzi, skacze.

Gość lakim*
ponawiam pytanie czy ty nosilas tylko takie buty ktore spelniaja wszystkie wymogi?

Gość głupie matki z was
zawitkowski ostatnio w tv mówił o chodzeniu przez dzieci w butach i sorry ale mówi jest podobnego zdania jak ja. Ta sama szkoła moja droga więc już sobie daruj i poczytaj ze zrozumieniem kompetentne info a nie śmieci. I nie wciskaj, że Paweł takie brednie gdzieś wypisał bo by się uśmiał. A te artykułu mi nie wchodzą, ale może i lepiej:-p

Gość głupie matki z was
jak miałam dwa lata? nie pamiętam sorry. Ale pamiętam leczone płaskostopie, i wadę postawy w dzieciństwie więc nie wykluczone.

Gość głupie matki z was
dsgsd dobrze że twój nick lepszy nic nie znaczący jak ty sama:-p

Gość lakim*
ja mam 35 lat i pomimo ze moi rodzice dbali o mnie bardzo to nie zawsze w tamtych czasach mogli dla mnie zdobys odpowiednie buty pomimo to moje stopy i postawa maja sie swietnie i mysle ze dotyczy to nie tylko mnie

Gość lakim*
nie ma co panikowac i robic z tego powodu takiej afery dzieci przeciez nie maja jednej pary butow w ktorej chodza caly czas

Gość głupie matki z was
ale teraz mamy wybór a nie czekamy jakie akurat buty "rzucą" w sklepie dla dzieci:-) Dobra, przepraszam za wulgaryzmy ale miałam cięzki dzień a ten topik mnie nakręcił za bardzo chyba. Dobranoc