Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biznesik :)

Pomysł na biznes

Polecane posty

pisze, ponieważ ciągle się zastanawiam co tu wymyslić, aby jakoś zacząć żyć na swoim. Może Wy macie jakieś ciekawe pomysły na jakąś działalność, coś z czego można czerpać dochód. Nie chodzi mi o jakieś kosmiczne sumy,a le tak 4-5tys na czysto mies. Pomóżcie

Gość zastanow sie czy jesli ktos ma
cos co sie oplaca to podaje pomysl innym aby tworzyli mu konkurencje ?

co umiesz i lubisz robić? jaka jest twoja płeć i wiek? jakie miasto?

jestem z Krakowa, wykształcenie mam generalnie wyższe, ale nic konkretnego-stosunki międzynarodowe, czyli jestem bez fachu w rękach :( Troszkę mam odłozonej kasy na start, która moge ulokować w interes, ale boje się ze strace zamiast zyskać, nie jest łatwo... a zakładając, że wszystkiego jest dużo, że konkurencja nie śpi to nie jest wyjście, zawsze trzeba próbować

jak jesteś bez zainteresowań to może być trudne, możesz próbować w handlu ale z tym kapitałem to możesz próbować na allegro

Kup gdzieś jakąś nieruchomość. Ziemię lub domek. To zawsze się opłaca.

za allegro też trzeba słono płacić... działam juz od lat lecz to nie jest opłacalne myśle nad kupnem mieszkania i wynajmu, lecz chce miec firme, działalność, chce codziennie pracować, rozwijać się. Faktycznie pozostaje mi handel

jeżeli chcesz zakładać biznes to musisz sie określić, w czym jesteś dobra. Ja osobiście z tym kapitałem to mógłbym co najwyżej otworzyć serwis komputerowy w domu u klienta, a zarejestrować działalność w miejscu zamieszkania