Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytka88

DYLEMAT - POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość edytka88

jestem z facetem ponad pół roku, zakochałam się w nim, jest nam cudownie, zawsze mi powtarzał i nadal powtarza że jest ze mną szcześliwy.Ostatnio powiedział mi, że nie wie czy chce żebyśmy dalej byli razem bo nie wie co do mnie czuje. Najśmieszniejsze jest to, że nadal sie spotykamy i mói że jest ze mną szczęśliwy. Oco mu tak naprawde chodzi?????

Gość edytka88
czemu od razu tak uważasz że ma inną?

może ma wrażenie, że Ty chcesz z nim zerwac i mówi tak, żeby sie troche "zabezpieczyć" w razie gdyby to sie okazało prawdą?! albo uwaza, że jako facetowi nie przystoi mu sie "rozklejac" i za bardzo angażować??? dziwne...

Gość uyttfg
może sprawdza twoją reakcje

a dlaczego by nie ? Co za facet nawija swoje kobiecie ze jest z nia szczęsliwy po czym oznajmia ze nie wie co do niej czuje ? nastepnym krokiem moze być juz tylko tekst w stylu "dajmy sobie czas " :D za 2 tygodnie bedzie juz z inną :)

Gość edytka88
ostatnio mu mowilam ze sie zastanawiam nad naszym zwiazkiem ale to od razu by tak reagował

Gość edytka88
ja wlasnie zaproponowałam zeby dac sobie moze czas to moze zrozumie co czuje to mowi ze on nie chce rozstania ze mną i chce zeby jak najlepiej nam sie ukladało

ja wlasnie zaproponowałam zeby dac sobie moze czas to moze zrozumie co czuje to mowi ze on nie chce rozstania ze mną i chce zeby jak najlepiej nam sie ukladało" hahahahahaha dobre ... dziewcze sama sobie robi podwaliny pod zburzenie zwiazku a pozniej pyta o co mu chodzi ? Dobra jestes ;)

Gość edytka88
powtarza ciągle teksty typu tak sobie zrobiy w naszym domu, kupimy sobie kiedys, będziemy mieli mysli o tym co bedzie..a rzuca mi tekst ze nie wie co do mnie czuje...Ja juz sama nie wiem co mam robic

Gość edytka88
hahahahahaha dobre ... dziewcze sama sobie robi podwaliny pod zburzenie zwiazku a pozniej pyta o co mu chodzi ? Dobra jestes To mam być z faetem i angazowac sie w związek w którym on nie wie co czuje?? to nie jest smieszne

Gość edytka88
może miał ktoś podobną sytuację??

To mam być z faetem i angazowac sie w związek w którym on nie wie co czuje??' badz jak ci to pasuje :)

Gość edytka88
nie pasuje, ale sama nie wiem co mam o tym wszsytkim mysleć

Gość edytka88
łatwo powiedziec jak sie kogos kocha

Gość JAK SAMA NIE WIESZ
to nikt inny tym bardziej

łatwo powiedziec jak sie kogos kocha" jak sie kogos kocha to sie nie mysli o takich sprawach jak rozstania na jakiś czas tylko dlatego żeby cobie jedna ze stron coś przemyślała .Takie zachowanie to tylko gwózdz do przysłowiowej trumny ... nie umiesz rozmawiać ze swoim facetem czy moze nie chcesz?

Gość edytka88
:(:(

Gość edytka88
zawsze rozmawiamy na każdy temat nawet jak jest coś nie tak, tylko po takich słowach a innym zachowaniu nie wiem co mam robic

Edytka - albo mówi że jest szczęśliwy bo dobrze mu się rucha i jest mu z tym wygodnie, albo... nic :) Niestety - jak nie chce się wiązać emocjonalnie i że nic nie czuje to znaczy że chodzi o fizyczny aspekt waszego 'układu' ;) Ile ma lat?

Gość edytka88
24 lata i ja i on. Od kiedy powiedział ze sam nie wie co czuje to nie sypiamy ze sobą a on i tak twierdzi ze jestem najwazniejsza i ze jest ze mna szczesliwy, wiec nie tylko chyba o sex chodzi

A kiedy to powiedział? Jak długo nie sypiacie ze sobą? Może ma nadzieję że jak Ci będzie słodził to się zgodzisz na seks tak czy siak?

Gość edytka88
on nie namawia mnie do niczego

Gość smutaskiiiiiiiiiii
ja mam gorzej dziewczyno ostatnio mi powiedzial ze jakbysmy wpadli to by bylo dla niego koniec swiata a jest szczesliwy tez

Gość edytka88
ciezko z tymi facetami