Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tu nie ma skruchy

jak rozpocząć sex analny z kobietą?

Polecane posty

Gość tu nie ma skruchy

nigdy tego nie robiłem a mam ochote.. namówiłem już na to swoją kochankę.. prosze o rady

ku sobie zel do usg (najlepszy jest)... nałóż na dziurkę partnerki troszkę i swojego ptaka tez nasmaruj... wejdź w nia delikatnie... żadnych gwałtownych ruchów.. będzie ja troszkę bolało... jak ci powie ze jest oki to mozesz sie poruszać... ważne żeby powoli i delikatnie... jak po jakis kilku takich razach sie panna przyzwyczai to już z górki pójdzie:)

Gość tu nie ma skruchy
zel do usg? a skad ja taki dorwe? i koniecznie musi to byc do usg? a np takie zele intymne durexa?? i takie pytanko, lepiej w gumie czy bez?

Gość EwaO
To chore.

w aptece kupisz... 5 zł kosztuje :) durex jest tragiczny... szybko się wchłania i później boli tylko... a ten do usg rewelka (sama stosuje z hasco lek)... ja tam bez gumy odrazu... ale zapytaj partnerki czy chce z czy bez... wiadomo cukierek bez papierka lepszy...

Gość niedochuchana
Prawdopodobieństwo zarażenia się wirusem hiv, lub żółtaczką jest największe poprzez seks analny, także lepiej z gumką.

Gość tu nie ma skruchy
no jasne, ze bez gumki o niebo lepiej :) to mówisz, aby pojsc do apetki i po prostu zapytac o żel do usg? a durexa nawet nie kupowac? hm.. i jeszcze jedno takie pytanko-troszke obrzydliew.. ale nurtuje mnie to, czy istnieje szansa, ze partnerce może co nie co poleciec z tyłka podczas takich ekscesów?

hmmm... najlepiej niech sobie lewatywe zrobi przed... wtedy bedzie czysta... normalnie idz i kup żel do usg... bez problemu ci sprzedadzą... z durex to kupa kasy a zero poslizgu....

dać palec to ręke wezmę, jedna dziura ci nie wystarczy ?

Gość tu nie ma skruchy
no przecież nie bede jej kazał robic lewatywki wczesniej.. po drugie ona by sie na takie cos nie zgodziła to pewnie bedzie taka szybka akcja w razie czego.. zaczniemy sie pobudzać, podniecać ja zaprpoonuje anal no i polecimy.. tylko obawiam się że coś czekoladowego moge zastać :O

Gość tu nie ma skruchy
daria, oczywiscie, ze wystarczy.. anal jest po prostu jakas tam rzecz, ktora bym spróbował i tyłe.. ale nie mam z tym jakis wielkich fantazji. gdyby powiedziała mi , ze ona nie chce analu to bym jej nie namawiał na to.. a powiedziała, ze moze sprobowac.. tylko dodam, ze ona juz jakis tam jeden stosunek analny ma za soba z wczesniejszym partmerem i mowila mi, ze srednio jej sie podoba bo boli

to sie umyjesz... co za problem??? zaden...

Gość tu nie ma skruchy
ale to trochę obrzydliwe jest.. a myslisz, ze po takim analnym stosunku jakbym jej dał do buzi to by było ok? czy mogla by sie poczuc nie komfortowo?

Gość niedochuchana
niekomfortowo?? to niezdrowe :o

Gość Kddds
Koleś zabierasz się za seks analny a widać że masz o tym zerowe pojęcie. To trochę wyższa szkoła jazdy, rozbijesz się jak nie będziesz umiał jeździć. Skończy się na bólu, nie wystarczy "posmarować" żeby pojechać...

nie wiem zalezy czy laska się brzydzi czy nie.... ale to sie jej musisz zapytac... ustalcie co wolno a czego nie....

Gość tu nie ma skruchy
kdds.. chetnie poslucham rad, skoroś taka mądra:)

Gość Kddds
Jestem facetem.

Gość jhbiklgi
kup jej lepiej od razu jakiś preparat zapobiegający hemoroidom, wiesz, że anal to pierwszy krok do żylaków odbytu ciołku?

Gość Kddds
"kup jej lepiej od razu jakiś preparat zapobiegający hemoroidom, wiesz, że anal to pierwszy krok do żylaków odbytu ciołku?" Gówno prawda

kup jej lepiej od razu jakiś preparat zapobiegający hemoroidom, wiesz, że anal to pierwszy krok do żylaków odbytu ciołku jezu co za debil... się nie uprawia to się nie wypowiada....

Gość hiehieeeeeee
'' ale to trochę obrzydliwe jest.. a myslisz, ze po takim analnym stosunku jakbym jej dał do buzi to by było ok? czy mogla by sie poczuc nie komfortowo?'' hahahahah rozpierdieliło mnie to :D naprawdę jesteś taki głupi czy udajesz? moja rada: poliż swojego klocka i sam się przekonas czy czujesz się komfortowo czy nie...

Gość tu nie ma skruchy
kdds wiec daj rade :) co do typa, ktory dał rade by polizac swoja kupe.. o czym ty mowisz? przeciez nie mialem na mysli by wylizala ewentualne kakao, tylko tak po prostu

Gość niedochuchana
biedna dziewczyna :o

Gość jhbiklgi
debile to są z was, zadajcie sobie proste pytanie: od czego są hemoroidy? przeważnie od zatwardzeń, a penis jest o wiele twardszy niż stolec

Gość tu nie ma skruchy
czemu biedna dziewczyna? jestem bardzo fajnym chloapkiem ktory chce jak najlepiej dla niej, lubi experymentowac, nie lubi rutyny i zawsze moze ze mna o wszystkim porozmawiac

jhbiklgi poniżej cos dla ciebie, bo chyba nie wiesz skąd są hemoroidy Przyczyną problemów z hemoroidami najczęściej są zaparcia, a także nawyk przesiadywania w toalecie, brak ruchu oraz dziedziczna skłonność do otyłości. To wszystko powoduje ucisk i podrażnienie hemoroidów. Ponadto chorobie sprzyja uprawianie kolarstwa, jazdy konnej, zawodowe prowadzenie samochodu, dźwiganie ciężarów. Wśród innych przyczyn wymienia się ogólną słabość tkanki łącznej, stosowanie środków przeczyszczających oraz ciążę i poród.

jhbiklgi jakos o analnym seksie nic nie piszą... zapytaj sie lekarza a nie siejesz głupote po forum...

Gość Kddds
No właśnie poczytaj "ze zrozumieniem" sobie od czego są W skrócie od zwiększonego ciśnienia w pupie. W seksie analnym nie ma czegoś takiego, kobieta musi byćrozluzniona żeby byłą w ogóle mowa o czymkolwiek. Zwieracz potrafi rozluźnić się bo inaczej nie wysrał byś się. A włąsnie jak masz zatwardzenie i nie potrafisz się rożlunić tylko "ciśniesz" wtedy sobie właśnie pracujesz na hemoroidy W skrócie w czasie seksu analnego nie rośnie ciśnienie w splotach żylnych w dupie, bo to nie sranie.