Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmaria31

ACCULIFT- lipoliza laserowa III generacji

Polecane posty

Gość olaga
do marzena 38 czy po fraxelu używałaś jakiś maści wybielających lub redukujących rozstępy?czy fraxel zlikwidował wszystko? czy jakoś specjalnie dba się o skóre po takim zabiegu?

Gość marzena38
do olaga mam wszystkie informacje odnośnie dalszego postępowania na karcie informacyjnej.z tego, co wysłuchałam Pan Doktor indywidualnie podchodzi do każdego pacjenta i u każdego coś innego stosuje.najważniejsza informacja Olga, zebys chroniła skórę maxymalnym filtrem 50 i po dwóch tygodniach zaczęła stosować retinol, który ma zregenerować skórę.a ty masz problem z rozstepami czy tłuszczykiem.

Gość Ja na uda wybrałam body jet
I sądzę, że był to dobry wybór. Po litrze z każdego uda, z wymodelowaniem pośladków i przeszczepem części tłuszczu do biustu - efekt po dwóch miesiącach - nowa garderoba - rozmiar z 42 na 38 :-) i biust o rozmiar większy. Sam zabieg bezbolesny - no może etap wstrzykiwania do biustu mało fajny, ale dasię przeżyć.

Gość olaga
do marzena38 raczej z tłuszczykiem- w strategicznych miejscach. rozstępów nie mam ogromnej ilości. mimo to przydałby się "remoncik". Kilka pytań wolę zadać wcześniej, osobą, które mają to za sobą, bo kiedys po lipolizie iiekcyjnej uslyszałam jedynie,że "trzeba masowac po jakimś czasie...". Marzenka, robiłaś accuscuplt i fraxel ?

Gość marzena38
robiłam Olga i jedno i drugie.efekt naprawdę niesamowity.mogę polecic i Klinikę i lekarza Olga. powodzenia.

Gość olaga
Do Marzena 38 to super,że zadowolona jesteś, jak chyba większość kobiet , które miały styczność z tym samym lekarzem ( z tego, co widzę na forum, sporo osób poleca). nie pozostaje nic innego,jak umówić się na wizytę, i mieć nadzieję, że cena nie będzie z kosmosu.

Gość marzena38
powodzenia Olga. odezwij się potem i podziel się swoimi opiniami na temat samego zabiegu.

Gość Sesja fotograficzna
Zgłoś się na profesjonalną sesje fotograficzną do Bartka Wardziaka www.wardziak.pl w Warszawie. Pod okiem stylistów, makijażystów przejdź przemianę i uwierz, że jesteś Piękną Kobietą. Prosimy o nadsyłanie swoich zdjęć na bartekwardziak@feelbeauty.eu dwie fotografie ukazujące Twoja twarz i całą sylwetkę. Prosimy podać wiek, dokładne wymiary. Prosimy o branie udziału nie tylko pewne siebie Kobietki, ale przede wszystkim Panie, które wmawiają sobie jak bardzo są nieatrakcyjne. Udowodnimy jak mocno się mylisz!!! Więcej tutaj: http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/144

Gość tez chcę...
Czy wykonują ten zabieg w Warszawie??

Gość Body jet please
Gdzie znajdę więcej informacji?

Hej Dziewczyny, właśnie mija drugi tydzień od operacji. Nadal jestem na L4 i dochodzę po zabiegu. Opuchlizna nie odpuszcza ale widać już zarys kolan i nowych ud :) mam nadzieję że teraz będzie już z górki bo swoje wycierpiałam. Dr Kruk mówi że jestem chartkorową pacjentką bo jeszcze nie widział takich obrzęków sińców w dodatku baliśmy się że dostane zapalenie żyły udowej bo wewnętrzne strony ud ziały gorączką, codzienne zastrzyki w brzuch i sterta leków przeciwzapalnych w końcu przyniosły skutek. Pan Doktor codzienneie do mnie dzwoni żeby dowiedzieć się jak się czuję i jak wyglądają moje uda , chyba faktycznie nie było za ciekawie. Mogę z całą odpowiedzialnością polecić tego lekarza jeszcze nikt o mnie tak nie dbał czuję ze jestem w dobrych rękach. Czekam na efekt końcowy już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam :)

Gość BlackAndBlue
Na www.mybodyjet.pl

Gość smsow
do janeck dobrze,że już lepiej. a leki przeciwzapalne i zastrzyki także miałam, więc nie wiem, czy to nie standard (szczególnie przy większym oparowanym obszarze). Będzie lepiej z każdym dniem.

Gość ODDESSANA LASEROWO
ja sie tez oddesałam laserowo. spotklałam jankow na korytarzu -nie było chyba tak źle pogadałysmy. dr Kruk maiał młyn ale naprawde kazdej z nas dał tyle pascji i profesjonalizmu ze ide oddessać jeszcze podbródek :-)

Gość onapo liposucji
nie jest to zabieg az tak mało iwazyjny. nie ma chyba takich zabiegow. nawet wstrzykniecie restylane wylaczy ciebie czasami z zyciu lub wymusi grubsza tapete.ale ja jestem zadowolona. acculift spełnił moje oczekiwania. mialam brak czucia przy wardze dolnej 2 tygodnie ale wszystko minelo. gladka twarz i bardziej wypoczety wygląd. jestem szczęsliwa.

Gość Przemcio
słyszałem o slimlipo aa zrobiłem siostrzany zabieg accusculpt w Poznaniu. rewelacyjny efekt-podobnie jak ty po slimlipo u moje Przyjaciółki. podejscie lekarza znakomite. jestem juz po zabiegu i stwierdzam ze jest rewelacja. nie mam nawet obrzęków-lekki siniak na prawym boku. rewelacja. ale widac jakie obłożenie jest w klinice, jaka opieka i podejscie do pacjenta.moge polecic z całego serca Solumed i dr Kruka-super specjalista od laserów i modelowania leserowego ciała. reszte weryfikuje zycie. ja miałem szczęście widzac opisy niektórych.

Pacjentkastad bardzo proszę o tego maila, blagam wręcz... pannalawenda@gmail.com Nie będę doktora zamęczac, mam tylko parę pytań, które muszę zadac, a w solumedzie pani przez telefon nie mogła mi na nie udzielic odpowiedzi. Jesli któraś z was ma ten mail, to bardzo proszę, bo nie wiem czy pacjentkastad jeszcze zagląda tu, to pilne, dzięki wielkie z góry

Gość Dziurawa Lola po zabiegu
Nie polecam tego zabiegu, ponieważ jest to sprzęt koreański który po prostu pali skórę. Niestety mnie się to przydażyło i mam wielką dziurę na nodze. Mój mąż , złośliwiec nazwał mnie jak napisałam wyżej. Nie jest mi do smiechu. IJest to tragedia. Ale doktor obiecał mi za darmo Thermage który ma niby zagoić moją dziurę. Mam nadzieję, ze to pomoże bo jestem załamana. Gdybym mogła cofnąć czas, nie pakowałabym się w tą koreańską podróbkę. Jest mi przykro. Poczekam jak będzie po Thermagu, jak nie pomoze będe szukała pomocy u innego lekarza. Po czasie dowiedziałam sie, że ten sprzęt jest najgorszym smart lipo a tak ładnie o nim piszą na forum. To tylko reklama, żeby zachęcić takie głupie Lolity jak ja. Przed podjeciem decyzji o zabiegu zastanawiałam się nad Body jetem i Body tite, czemu ja głupia tego nie zrobiłam?

Gość po brzuchu accu
do dziurawa po brzuchu co ty pieprzysz? niech ci lekarz zrobi thermage i kolejną dziure wypali. cała ameryka pracuje na slimlipo i accusculpt smartlipo to słabszy laser ale równie dobry ale nie na tłuszcz zapytaj lekarza.nie psuj opini jesli jestes firma lub lakarka a tak jest

Gość dla mari
a ja robiłam acculift worków pod oczami w znieczuleniu miejscowym i teraz z każdym dniem jest tylko lepiej. lekarz obiecał pełen efekt za 3 miesiace. już mi się podoba.

Gość wyszczuplonaLaura
ja też jestem tydzień po acculifcie.wygładzone bruzdy przy nosie, nie mam chomików, gładki podbródek. załuję tylko , że nie zdecydowałam się na pełniejsza opcję z powiekami dolnymi. super lekarz od znieczulenia-bo nie wiedziałam, kiedy zasnełam i było po wszystkim. obrzęk faktycznie utrzymywał się dłużej i nie czułam początkowo lewej części policzka na dole.ale teraz wszystko jest w porządku i czekam na pełny efekt. polecam z całego serca.

Gość wyzynka
napisz proszę u kogo robiłaś acculift. oglądałam film na www.youtube.com i chyba się zdecyduję. to znacznie mniej inwazyjne od liftingu twarzy. zapisałam sie dzisiaj na konsultacje do Solumedu do dr Kruka- ciekawe co mi powie na ten temat i jakie odniosę wrazenie.

Gość POoznaniankka
Dziewczyny, nie wierzcie w te cuda o solmedzie, bo to wszystko naganianie pacjentów Krukowi. Jest on niesamowitym partaczem, a zdanie o sobie ma niesamowicie wysokie. Prawda jest taka, że sprzęt ma z najgorszej półki bo koreański, którym pali skórę pacjentkom. Z Poznania nawet pies z kulawa nogą do niego nie pójdzie, bo jest już kilkanaście przypadków wypalenia przez niego dziur w ciele po sławetnym accu... sruku kruku. Poniewaz nie ma pacjentów zatrudnił firme zajmująca sie szeptanym marketingiem, czyli osoby podajace sie niby za pacjentki serdecznie polecaja dr Kruka, sa bardzo miłe, serdecznie współczują innym osobom, jak coś doktorowi poszło jak zwykle nie tak jak trzeba, tzn ze wypalił kolejnje pacjentce dziurkę w brzuchu lub w nodze. Ale jest to działajaca firma marketingowa. Nie badźcie głupie i nie wierzcie w te bajki: idx do dr Kruka na konsultację, a potem napisz nam jak było. Konsultacja kosztuje u niego tez nie małe pieniadze. A partacz z niego straszny. Porównuje sie z lekarzami na poziomie, a tamci nawet nie wiedza kto to jest ten Kruk z Poznania.

Gość POoznaniankka
Janek i inna forumianka z firmy marketingowej "marketin szeptany" nawet spotkały sie u Kruka na korytarzu. Pewnie robiły sztuczny tłum, bo tam nikt nie chodzi.

Gość Heyyyyka
Tak, tak, czytałam w Poznańskiej gazecie o tych dziurach. Nieprzyjemna sprawa. Podobno zabrali doktorowi uprawnienia do zabiegów z naruszeniem ciągłości tkanek. Mojej znajomej kolezanka tez jest ofiarą. Nie mozna wierzyc nikomu na tym forum. I dla pieniedzy doktor takie wstrętne rzeczy robi. Oh, jakie to przykre.

Gość wyrzeźba
a ja jestem zadowolona i nie jestem z żadnej firmy :-) nikt nikomu nie dogodził w stu procentach. Ludzie bywają złośliwi i zazdrośni.szczególnie jak jakaś konkurencja pisze i podszywa sie pod rożne nicki.

Gość rapa
Ja jestem z Poznania i robiłam zabieg u Kruka (usuwanie rozstępów) i żyję i jestem bardzo zadowolona. Jak uzbieram kasę to zrobię sobie modelowanie laserowe u niego. Trzeba się przekonać jaki jest lekarz na własnej skórze po konsultacji i nie wierzyć bzdurom na forach.

Gość avone_s
Ja również robiłam modelowanie laserowe u dr Kruka i jestem bardzo zadowolona :) A ten "marketing szeptany", "Porównuje sie z lekarzami na poziomie, a tamci nawet nie wiedza kto to jest ten Kruk z Poznania" bardziej wygląda na jakiegoś zawistnego lekarza POoznaniakka niż pacjentkę.

Gość PISana
co do niekompetencji w poznaniu, to dr kubasik przebił jelito pacjentce przy liposukcji, a potem nie chciał się nią zająć. dziewczyna trafiła do szpitala i ledwo ją odratowano. dla mnie to kryminał!