Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmaria31

ACCULIFT- lipoliza laserowa III generacji

Polecane posty

Gość Pokraśka
Akcja- reakcja.

Gość wypowiemm
wróciłam dzisiaj po konsultacji u dr Kruka w sprawie lasera frakcyjnego.Pan Doktor dokładnie wyjasnił na czym polega zabieg, w komputerze pokazał jak się wygląda dobę i kolejne dni po zabiegu.trochę się wystraszyłam wyglądu, ale Pan doktor bardzo grzecznie uspokoił mnie. przepisał mi krem z retinem na przygotowanie skóry i zapisałam się na zabieg. sama nie wiem, kto tak przeraźliwie opisuje postępowanie Pana Doktora? zauważyłam, ze jest bardzo grzeczny, fachowy i kompetentny. przede mną na korytarzu była jeszcze młoda dziewczyna na kontrolę po zabiegu i słyszałam z boku same dobre rzeczy o tym lekarzu.myśle, że również bedę zadowolona.a czy któraś z was robila Fraxel CO2 czy sam acculft? bo ja chyba nie rozróżniam tych zabiegów pomimo starannego tłumaczenia dr Kruka?

Gość kina442
do wypowiemm nie martw się. dr Kruk to najlepszy spec od laserów.wejdź na forum na temat Fraxel i nie bój sie-miałam z nim w zeszłym roku kontakt.nie czytaj tych zgryźliwych wypowiedzi. my tutaj rozmawiamy o wytapianiu tłuszczyku accusculpt i slimlipo :-)

Gość po zawodach
ja też się chciałam pochwalić nowym podbródkiem i zlikwfidowanymi chomiczkami. zabieg bezbolesny. miałam znieczulenie miesjcowe. tez moge polecic. rewelacja i po strachu.

Gość 333.Malajka.33
O, matko, ten Kruk tylko same dziury robi. NIe dam sie nabrac. On jest specjalistą od dziur nie laserów. Laser kupił pół roku temu. Przecież on nie ma nic wspólnego z estetyką. Leczył całe życie życie. Nie dajcie sie nabrac, jedna sie nabrała i chodzi z dziurą.Masakra. A te pochlebne wypowiedzi pisze ta sama osoba. Ten sam styl. pisania, głupi by nie poznał.

Gość wyglądaOlga
do 333malajka33 antyreklama dla takiego specjalisty jak dr Kruk? kazdy pacjet szybko zweryfikuje tą twoją antyreklamę. co dla ciebie jest dziurą? chyba twoja w mózgu? :-) dziewczyny-nie dajcie się-ja jestem po zabiegu i mam piękny zarys podbródka i zadnych chomiczków. ta 333malajka to jakas kretynka.

Gość pokotyskamar
O jej, , jak cos pisza o dziurach to tak musi byc,nie tylko tu piszą, aż strach, idziesz sobie polepszyc a mosz dziure, okropienstwo.

Gość BesspiecViolla
A skąd te dziury? Moze dlatego ze jest to koreanski sprzęt. Slim Lipo jest oryginalny. Lepiej zainwestowac w slim Lipo.

Gość wytwór34
widze ze koleżanki od slimlipo atakuja accusculpt-problem w tym ze slimlipo nie ma atestu FDA a accusculpt ma i całe stany na nim pracuja.-zabiegi sa dostepne na youtube.pl wiec bez przesady. byłam w klinice i jestem tak zadowolona ze szkoda gadac.

Gość Jahoo
Ja jestem świeżo po zabiegu i muszę powiedzieć, że dziury to jakaś bzdura. Na brzuchu, boczkach i plecach mam w sumie siedem maleńkich nacięć ok 3 mm, nad nimi małe szewki do zdjęcia za trzy tygodnie, po zabiegu żadnych wycieków z ranek. Mogę napisać, że zarówno lekarz A. Kruk jak i cała klinika na wysokim poziomie. Rzetelna, pełna informacja, super opieka po zabiegu (pielęgniarka w nocy zaglądała b. często). Zabieg sam w sobie nic strasznego, w trakcie nic nie czułam (znieczulenie), po leki przeciwbólowe na życzenie więc też bezproblemowo. W sumie dostaje się receptę na ketonal, ale ja w sumie ani razu go nie potrzebowałam.

Gość Histeryjnuk
Przeprasam, ale ja tez słyszałam bardzo niepochlebne opinie o dr Kruku. Takie, zę sprzęty które posiada sa wycofane z produkcji, poniewaz daja oparzenia, moze dlatego, ze koreańskie. Sama byłam na konsultacji na Fraxela. Okazało sie, ze to nie fraxel, a jakaś niesamowita podróba. W poczekanli nie było nikogo, a jak porozmawiałam z kosmetyczką, która zna rejestratorke od dr Kruka, to sie dowiedziałam takich rzeczy ze az szczena opada. Doktor nabrał najtańszego i robiacego dziury sprzętu koreańskiej produkcji, w ogóle nie dopuszczonego do użytku w Polsce, nawet bedacego na czarnej liscie, wział wszystko na kredyt, a teraz nie ma pacjentek. Wynajął firme która reklamuje go w internecie na forach, firma marketingowa od szeptanego marketingu, polega to na tym, ze pisza podstawione osoby, ze to taki dobry specjalista, ze robią u niego zabiegi, piszą że tak tanio, namawiają, idź do niego, zobacz jak jest i nam napisz. Niektóre dziewczyny idą, płąca gruba kasę za konsultację a później jak zdecyduja sie na zabieg to płaczą, ze sie nabrały. Przykre. To co wcześniej piszą, ze wampiry sa na tym topiku to jest to - ten szeptany marketing.

Gość Jahoo
Swoją opinię na temat powyższej wypowiedzi wyraziłam już na forum o lipolizie laserowej. Szkoda słów by dyskutować z kimś, kto w tak ewidentny i bezczelny sposób chce komuś wyraźnie zaszkodzić. Ja zrobiłam zabieg u dr Kruka i mogę napisać, że nie mam najmniejszych zastrzeżeń ani do niego, ani kliniki. Tak na marginesie (odnośnie uwag o zmianie adresu Solumedu z topiku o lipolizie laserowej) klinika przeniosła się ze Sw. Wawrzyńca na Wyrzyska właśnie dlatego, że była już za mała na ilość pacjentów jaką obsługuje, poza tym każdy rozsądny człowiek wie ile może kosztować taki budynek, w jakim obecnie klinika się znajduje i ktoś kto nie ma pieniędzy nie byłby go w stanie zakupić. Po za tym ani klinika ani sprzęt nie są własnością dr Kruka. Acculift to jeden z najbardziej nowoczesnych i najlepszych aparatów w całej Polsce. Wyraźnie konkurencji bardzo przeszkadza. Jeśli chodzi natomiast o dalsze wrażenia po zabiegu, dziś 9 doba, zasinienia schodzą. W niektórych miejscach już prawie zniknęły. Opuchlizna też coraz mniejsza. Problemów z poruszaniem nie mam już prawie w ogóle, jedynie trochę przy schylaniu dokucza mi brzuch i lędźwie. Trochę przeszkadzają mi szwy na brzuchu, ale jeszcze dwa tygodnie. Zaczynają też tworzyć się wyczuwalne zgrubienia pod skórą więc muszę zacząć je masować, za tydzień zacznę też fonoforezę. Mam nadzieję, że się rozejdą.

Gość violetta35
do Jahoo całkowicie zgadzam się z Tobą odnośnie Solumedu i dr Adama Kruka-nie spotkałam bardziej rzetelnego i solidnego lekarza. Na pewno zwraca uwagę pasja z jaką wykonuje zabiegi i tłumaczy postępowanie po nim. Ja własnie wyszłam z Kliniki po acculifcie twarzy i jestem pod wrażeniem. nie potrzeba zadnej reklamy, bo sama widze efekty gładkiej twarzy, wyrównanych chomiczków i braku podwójengo podbródka.a pacjentów jest sporo-tylko każdy umówiony na swoją godzinę i nie ma czekania godzinami pod dzwiami. sama obsługa na portierni jest tak miła, że mozna zaniemówic. nie mart się tymi zgrubieniami to normalne. dr odsyssał mi boczki w marcu i to efekt przejściowy. same fonoforezy nie dają wg mnie takiego efektu-zapisz się lepiej do Pani Izy na zabiegi vella-będziesz bardziej zadowolona. ale lepiej zapytac się doktora, bo dość rygorystycznie podchodzi do etapu gojenia i pielegnacji po nim.

Gość violetta35
do Histeryjniuk a nie jesteś przypadkiem konkurencją albo jedną z tych portierek które ostatnio zwolniono za łapówki od pacjentów. nie wiem, czy mnie pamietasz? -jeśli to ty-ale umówiłam się u dr Kubasika na odssysanie tłuszczu i zaproponowałas mi szybszy termin za opłatą tysiaca złotych-jak zrobiłam aferę to wyparłaś sie. całe szczęście ze trafiłam na dr Kruka w Solumedzie-bo słyszałam jak inne dziewczyny były okaleczone przez dr Kubasika.w marcu byłam na zabiegu i kursie, jaki prowadził dr Kruka na innych lekarzy z Polski-była też telewizja-więc daj spokój z tym szeptanym marketingiem.grubymi nićmi nic tu nie zdziałasz.

Gość wysokie nogi
do Hysteryjuk aż wieje od ciebie jakąś kampania antyreklamową. żenada. daj sobie spokój dziewczyno. wróciłam właśnie z Wyrzysk. w Newsik i Wprost to najlepsza KLINIKA CHIRIRGII PLASTYCZNEJ a dr Kruka stale prowadzi kursy dla lekarzy z technik laserowych więc facet zna sie na rzeczy. wróiłam tak podbudowana po konsultacji i czytam wypowiedzi Jahoo i zgadzam sie z Nią zupełnie. pewnie reklamujesz jakiś gabinet w poznaniu z kozetką i ssakiem :-) ja wybrałam komfort i za to zapłaciłam.

Gość wypominajka
czytam te wpisy i łapie się za głowę. nikt nie każe robić zabiegu u dr Kruka-mimo, ze jest dla mnie super fachowcem i przyjmuje w najlepszej Klinice w całej Wielkopolsce -zajrzałam do ostatnich rankingów Neews'ik. można pojechać do dr Zawodnego do Szczecina, czy Pani dr ( nie pamiętam nazwiska) do Częstochowy-bo też tam byłam na konsultacji, ale lekarka nie wzbudziła mojego zaufania. każdy wybiera swojego lekarza i metodę jaką poleci. ja jestem po acculifcie u dr Kruka i zabieg przeszedł moje oczekiwania. opieka w Klinice też robi wrażenie-a pielęgniarka faktycznie zachodzi kilka razy w nocy i jest naprawdę bezpiecznie. sama mam teraz dystans do tych negatywnych wpisów i widzę ze konkurencja nie śpi. najgorsze w tym , ze można trafić do byle jakiej kliniki i mieć zrobiony zabieg na kozetce w strasznych warunkach. sama doświadczyłam i na szczęście trafiłam na dr Kruka który poprawił wszystko po poprzedniej lekarce. mogę polecić z całego serca.

Gość PalomaSendejska
A ja jestem z Poznania i pojechałam na konsultacje do Kliniki do Warszawy, jak czytałam opinie o Kruku to wydawały mi sie podejrzane, jakby ktos albo on sam nagamniał sobie klijentów. W Warszawie zapytałam co sadza o dr Kruku, nawet nie wiedzieli kto to jest. Mówiłąm, ze na forum piszą, ze szkoli innych lekarzy. Doktor w Warszawie powiedział, ze to jakies nieporozumienie, że tego nazwiska nie słyszał. A na szkolenia z lipolzasrów jeździ sie zagranicę. Zapytałam o sprzęt Acculift, to doktor powiedział, ze to przestarzała technologia, inwestycja w przeszłosc, zbył mnie mówiac, ze jak chcę wygladac gorzej niz teraz to zebym spróbowała. Ten acculift nie działa. Jest to zwykła liposunkcja. No i zrobiłam lipolaser Paloma i dobrze zrobiłam.

Gość prooooca
niestey, pozytywne opinie pisze chyba ta sama osoba! ja byłam na zanbiegu i szczerze nie polecam! tak nieprzyjemnego lekarza dawno nie spotkałam. był miły do momenty zgłoszenia wątpliwości- ierówności, zgrubień i wielu innych. klinika nie powinna byc w rankingu na tak wysokim miejscu, gdyż powstala miesiac temu! wczesniej miescila sie w innym miejscu i stanowila"zbior" takze innych lakarzy!

Gość wypoconaztłuszczu
do proca i innych antyreklamujących ble..ble..ble.... dziedzinana i jakieś niejasne dla mnie potyczki od konkurencji. wystarczy sprawdzić pewnie ID i zapewne to ta sama negatywna osoba. ja jestem tydzień po zabiegu i jestem zachwycona. zgrubienia to naturalna kolej rzeczy. widocznie koleżanka wcale się nie leczyła w tej sławetnej klinice i u tego doktora bo w karcie wypisowej sa wszystkie wyjaśnienia i wskazówki. a co najwazniejsze kontakt z lekarzem jest 24 h. gorąco polecam Klinikę na Wyrzystkach i dr Kruka

Gość Mam inne ID
Ja jestem tu nowa, mozna sprawdzic ID. Doktor Kruk nie ma dobrej opinii, a telewizja to chyba była nagrac sex skandale, o których w Poznaniu sie głosno mówi. Czy Ty tez..... no wiesz, h h . Nie poszłabym do niego, nie dosac że niemiły to jeszcze te skalndale. Obleś... ne. Czytałam ze doktor wynajął firmę z szeptanego marketingu, zeby w internecie poprawiała jego wizerunek. No tak, jak pustki w poczekalni to cos trza działac.

Gość wylaska
tydzień temu wyszłam z Kliniki na Wyrzystkach i jestem w dosłownym szoku całej obsługi, personej tak miły-Pan Marcion zaglądał do mnie całą noc, podawał leki, parzył herbatę. anestezjolog dowcipny i uśmiechnięty,a dr Kruk przeuroczy człowiek. nie wiem komu zależy na oczernianiu. Cała Klinika na najwyższym poziomie i z najwyższą wiedzą dla pacjentów. widocznie kolejna osoba z gabinetu z kozetką. ja takich omijam.

Gość proooca
byłam na zabiegu w solumedzie jeszcze pod starym adresem. do zaleceń się stosowałam (vela, fonoforezy,drenażeitp. plus leki na wygojenie blizn, któe zrobił mi pan doktor przypalając laserem!), kilkakrotnie byłam na kontroli-i niby wszystko ok, tylko dlaczego mam blizny, zgrubienia i asymetrię?? pan doktor nie jest dostępny cały czas, po mojej operacji wyjechał na urlop...więc proszę przestać bredzić. a mili są, do czasu aż zauważysz, że Cię nabrali! nie jestem jedyną niezadowoloną, podobne opinie spotkałąm u pacjentki po plastyce innej niż liposukcja.

Gość proooca
do wypocona jak klinika może być sławetna, skoro pod tym adresem i jako kilnika laseroterapii istnieje od miesiąca? sprzęt i kupa kasy na reklamę nie świadczy o jakości usług! a w szczególności o personelu (do nikogo poza samym lekarzem nie mam uwag, faktycznie są mili,ale płącisz za to sporo pieniędzy, więc żadna łaska!).

Gość Jahoo
Czytam te wpisy i żal mi tych, którzy wypisując takie rzeczy sądzą, że Krukowi ubędzie pacjentów. Opinie typu: słyszałam, znam kosmetyczkę, zaprzyjaźnioną z jego sekretarką to złośliwe, wyssane z palca bzdury. Ktoś kto pisze, że ma blizny po oparzeniach laserem, nie tylko zabiegu nie miał, a nawet o nim nie doczytał. Klinika faktycznie zmieniła swoją lokalizację, ale właśnie dlatego, że cieszy się takim zainteresowaniem i to właśnie dlatego właściciele mogą pozwolić sobie na zakup najlepszego sprzętu. Ale tak właśnie konkurencja próbuje wytrwać na rynku, ucieka się do technik oczerniania, kłamstw, jak to mówi przysłowie tonący nawet brzytwy się chwyta. Ja jestem trzeci tydzień po zabiegu, brzuch mam super, talię pięknie wymodelowaną, pojawiły się zgrubienia pod skórą, ale widzę jak z dnia na dzień, po fonoforezie i masażach stają się mniejsze. Przede mną jeszcze vela, dzięki której mam nadzieję znikną całkowicie. Żałuję, ze dopiero teraz zdecydowałam się na ten zabieg. Bałam się bólu i zdążyłam już mnóstwo pieniędzy wydać na ultakontur, lipokontur, endermologię, ostatni był exilis, na który uparcie jeździłam do Gniezna i za każdym razem efekty były ale bardzo marne, a w sumie to wszystko kosztowało mnie tyle ile zabieg.

Gość proooca
do Jahoo cieszę się,że u Ciebie zabieg się udał. Jeśli nie wierzysz w przypalenie laserem-trudno, powinnaś wiedzieć,że acculift i slimlipo, które lekarz wykonuje w sposób skojarzony, działają wykorzystując potencjał lasera, i nie jestem jedyną osobą, która pozostała z bliznami (przejrzyj forum o lipolizie laserowej).Mam oczywiście dokumentacje fotograficzną i wypis, więc zanim kogoś obrazisz i zarzucisz oszustwo, dokładnie przemyśl sprawę, bo z tego co i w jaki sposób piszesz, widać,że z samodzielnym myśleniem i wyciąganiem wniosków nie jest u Ciebie najlepiej... Napisałąm swój post nie po to,by zniechęcić do lekarza, którego nazwiska ani razu nie podałam, ale dlatego, by inne osoby miały świadomość,że zdarzają się ogromne błędy. I decyzję o zabiegu trzeba przemyśleć. Nie będę pisać o superlatywach, skoro nie mam pozytywnych doświadczeń. Nie jestem konkurencją (nie wiem,jak inne osoby piszące negatywne opinie) ani sekretarką, ale pacjentką oszpeconą przez działanie acculiftu, a właściwie lakarza nim operującego.

Gość wychudonalaserem
do tej która oczernia zgadzam sie zupełnie z Jahoo. lekarz jest fantastyczny i mega profesjonalizm od niego bije. ilekroć mam pytanie-zawsze jest pod telefonem. moge do niego dzwonic do 24.00 i jesteśmy w kontakcie telefonicznym. Acculift miałam 3 tygodnie temu i wróciłam do siebie-za granice. czuję sie niedość , że piekna, bo odmłodzona to wiem, że zabieg przeprowadzono na najwyższej klasie sprzęcie i przez super dłonie. lekarz jest bardzo kontaktowy, uśmiechnięty i tak jak jahoo pisze pacjetów mu nie ubędzie przez te reklamy. zastanawia jedno-dlaczego tak mocno pokrzywdzona przez niego osoba nie wróci z prośbą o poprawkę-nikomu nie można dogodzić,ale poprawidz zawsze można-nie problem w tym, zeby siedzieć na forum i wypisywać takie brednie. ja jestem zachwycona i dr Krukiem i całym personelem.

Gość proooca
wychudzona, przepraszam,ale zamiast tłuszczu chyba pozbyłaś się czegoś jeszcze-umiejętności czytania ze zrozumieniem. nikogo nie oczerniam, napisałam to, co miało miejsce, więc nie możesz mi tego zabronić. masz prawo pisac pozytywy, skoro Ciebie spotkały,a ja mam prawo pisać o tym, jak ja zostałam potraktowana. Ku Twojej wiadomości, wróciłam z prośbą o paprawkę,nie napisałam,że tego nie zrobiłam. poza tym,jak powtarzam, z mojej strony nie padło nazwisko żadnego lekarza. Coś musi być na rzeczy, skoro jak sugerujsz swoimi postami wiesz o kogo chodzi.bredzisz moim zdaniem Ty, oszołomiona lekami i znieczuleniem... i nie rozumiem dlaczego każdy negatywny post traktowany jest jako reklama innego lekarza czy też antyreklama danego.nadinterpretacja, zwłaszcza mylna to już popada pod lekką chorobę psychiczną. uważam,że osoby, które decydują się na taki zabieg, POWINNY TO PRZEMYŚLEĆ i na to uczulam, co kolejny raz wyróżniam w tekście, bo widzę,że nie rozumiesz sensu wypowiedzi. a co do słowa"oczerniać"-radzę sprawidzić w słowniku znaczenie, bo pisanie o sytuacjach, które miały miejsce, dość niewygodnych,jak widać dla pewnych osób, nie jest oczernianiem, ale wyrażaniem własnej opinii, co Tobie jakoś dziwnie trudno zrozumieć. Także, zanim napiszesz kolejny post, zastanów się, czy zrozumiałaś wypowiedź, na którą odpowiadasz i czy sama potrafisz sformułować myśli. Z nadzieją,że zrozumiałaś, pozdrawiam serdecznie. Życzliwa proooca.

Gość wychudonalaserem
do prooca po co całe zamieszanie? ja nikogo nie obrażam wiec nie zyczę sobie jakichkolwiek uwag pod moim kątem. masz innych lekarzy-a jak ten ci nie podpasował, idź i popros o poprawkę, a nie nakręcaj się.

Gość WKrysia
zgadzam się z jahoo jak i innymi poprzedniczkami. ciężko każdemu dogodzić.ale dr Kruk i Klinika Solumed to miejsce godne polecenia. należy zdać sobie również sprawe z realnych oczekiwań. to akcentuje dr Kruk na swoich konsultacjach.powtarza dziesięć razy, jest rzetelny i uczciwy. sama mogę poświadczyć i nie zależy mi na robienie reklamy. dobry gabinet sam się obroni.