Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola_06

Na co on czeka ?!

Polecane posty

Gość Ola_06

Witajcie! Mam taki mały mętlik w głowie... Jestem w związku z Moją Pierwszą Miłością już ponad 6 lat. Obecnie on ma 22 lata, a ja mam 20 lat. Mamy wspólne plany, marzenia, zaplanowaną w miarę przyszłość, lecz nie jestem pewna tego co dalej będzie. Dlatego, że ja chciałabym się już w miarę ustatkować. Czekam z niecierpliwością na to kiedy się oświadczy, kiedy zaplanujemy Ślub. Ja czuję, że jestem na to gotowa. Rozmawiałam już nie raz z Moją Miłością (MM) o tym. On tłumaczy, że też tego chce, lecz potrzebuje na to czasu. Zwlekanie tłumaczy tym, że chce kupić mieszkanie a potem planować dalej... Jednak ja myślę troszkę inaczej. Przecież nie potrzebne nam jak na razie mieszkanie, ile mam jeszcze czekać ?! wiedząc, że On nie ma tak wielkich zarobków, żeby bez problemów kupić mieszkanie, musiał by wziąć kredyt, a tego zrobić nie chce ( i w 100% z tym się zgadzam :)). A mamy możliwość zamieszkania u niego. Co myślicie ?! Czy to zwlekanie jest związane z tym, że może jeszcze nie jest na to gotowy, czy po prostu chce zapewnić nam lepszy start? Oboje pracujemy, ja dodatkowo studiuje, i jak myślicie... MAMY JESZCZE CZAS NA PRZYPIECZĘTOWANIE NASZEGO ZWIĄZKU ?! Czy może powinniśmy już to zrobić?! A co myślicie o NIM, a może On tak naprawdę nie chce?! Co mam zrobić, jak z nim porozmawiać i wytłumaczyć mu to wszystko?! Pozdrawiam ;)

Gość Insomniaa
Oj dziecko,dziecko, dorosnij, a dopiero pózniej bierz sie za małżentwo, bo inaczej za chwile bedzesz sie rozwodzic. Paranoja.

Gość natka*
Facet ma dobrze poukładane w głowie jak widać, a Ty nie.

Gość ewidentnie
kochana, 22 lata facet to dziecko - jeszcze mu się niejedno w głowie przestawi, więc nie ma co ciągnąć do ołtarza poczekaj jeszcze ze 3 lata przynajmniej - jak jeszcze tyle wytrwacie to będzie ok chyba że on autentycznie będzie wcześniej gotowy i się oświadczy ale nie naciskaj - małżeństwem go nie utrzymasz przy sobie przeżyliście razem okres nastoletni, ale facet dojrzewa, zmienia się - daj mu dorosnąć - i sobie też

Gość Ola_06
no to zostaje mi czekać cierpliwie, dzięki za odpowiedź :)