Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

denomag

Dostawca pizzy

Polecane posty

Czy ktoś pracował jako dostawca/czyni pizzy?? jakie są stawki?? jak z umową o prace?? kiedy Wam wypłacali pieniadze?? jakieś przygody z klientami?? Pytam bo chce spróbować tej pracy bo niestety innej narazie nie mogę znaleźć ;/

ja pracowałam jako dyspzytorka dostawców w pizzerii hehe chłopaki opowiadali wiele świetnych incydentów związanych z dostawami pies który atakuje to klasyka... raz jeden z moich poszedł na oddział paraplegii gdzie go cały oddział szpitalny wraz z ochrona gonił

mam nadzieje że mnie nikt nie będzie gonił przez pudełko z pizza :P co do psów to lepiej nosic ze sobą siekiere?? ;P ktoś jeszcze kto może się podzielic informacjami w tym temacie??;>

Gość wpierdalam kiełbase krakowska

Gość co to za oddzial
paraplegii? :P bo ja nie wiem ;(

Gość Falski
Paraplegia, diplegia - porażenie poprzeczne. Schorzenie neurologiczne polegające na porażeniu dwukończynowym, najczęściej dotyczy kończyn dolnych. Jest spowodowane uszkodzeniem rdzenia kręgowego na różnych poziomach lub uszkodzeniem mózgu.

Gość herhherhehe
moj kolega jest dostawca. niedawno pojechal wlasnie na jakas ulice i jacys "bandyci" do niego podeszli "dawaj pizze!!!!!" :D:D:D:D on powiedzial ze akurat tteraz nie ma pizzy dostal chyba z liscia i poszli sobie:D to jest niebezpieczna praca :D:Dh

Gość KrakówPraca
Chętnych do pracy jako dostawca pizzy, zapraszam do kontaktu. Ilość godzin do wypracowania dowolna (w zależności od Waszej dyspozycyjności), możliwość zarobienia od 10 zł netto na godzinę. Pozdrawiam