Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ughiiiczka

Pazurki

Polecane posty

Gość ughiiiczka

Otóż robi sie coraz cieplej, myślimy o lecie, wakacjach i tam sobie zaczęłam rozważać o paznokciach. Malujecie czy nie? Na jasno czy na ciemno? Dlugie czy krótkie? Robicie same czy ktos wam robi?\ Wstawiajcie zdjecia i takich profesjonalnych i tych mniej. Ja maluje sama, przewaznie na jasno, chociaz mam zamiar sie przestawic, niestety krotkie, bo nie potrafie zapusic. No to tyle, teraz wy piszcie :) :P

Gość eco living
u mnie to jest błędne koło - maluję, paznokcie mi pękają/rozdwajają się od malowania, więc maluję znowu, żeby nie było widać, a one znowu pękają i tak w kółko. plus to że brakuje mi witamin, więc białe plamy na trzech paznokciach muszę jakoś ukryć :o pazury mam długości średniej, bo krótkich nie zdzierżę, a długich mieć nie mogę z wyżej wymienionych powodów, więc trzeba sobie radzić inaczej :P a kolor dostosowuję do ubioru, chociaż czerwień zdecydowanie góruje.

Gość ughiiiczka
piszcie piszcie, wklejajcie zdjecia tez ja chcialabym miec choc troche dlugie, ale jak troche zapuszcze to sie lamia...

Gość ughiiiczka
up up ;)

ja nosze tipsy bo obgryzam ale mam je w zasadzie za darmo bo jestem manikiurzystką :) na kruche paznokcie polecam jedzenie żelatyny