Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodzian_90

Czy mogło dojść?

Polecane posty

Gość mlodzian_90

Witam. opisze całą moją sytuacje. Wczoraj z dziewczyna postanowiliśmy przeżyć pierwszy raz. od dawna tego chcieliśmy. ona wkrótce spodziewa sie miesiączki ostatnią miała 13 kwietnia. ja zabezpieczyłem sie derexem extra safe. Moje pytania są następujące: -jeśli czułem ze zaczynam dochodzić i wyciągnąłem mojego członka i zobaczyłem ze prezerwatywa jest pusta czy mogło cos z niej wyleciec? np dolem? -powtórzyłem tak 3 razy nie miałem szybciej wytrysku przed rozpoczęciem ale penetrowałem w niej palcem a szybciej zakładałem gumke czy mogłem mieć cos na palcach? -czy jeśli 13 kwietnia rozpoczęła jej sie miesiączka to czy miala dni płodne? liczyliśmy na internetowym kalendarzyku i wyszło ze niepłodne są już 3 dni ale jaka tego poprawność jest? cykl ma średnio co 28dni -czy stres może działać tak ze po gdy prezerwatywa była pusta moj członek nie mogł sie podnieść wiecej? balem sie tego razu strasznie:( czy mogło dojść do czegoś skoro ja nie widziałem spermy zeby była w prezerwatywie a po wszystkim sprawdzałem czy jest szczelna wlewając do niej wode i byla oki. prosze o odpowiedz :( i wyrozumiałość :(

Gość mlodzian_90
chyba musze to skrocić do jakiejśc normalnej wersji. Chodzi o to czy moglo dojść do zapłodnienia skoro prezerwatywa była pusta ?? czy mogło gdzieś uleciec cos z niej? dołem czy cos? czułem ze dochodziłem ale nie doszedlem ani w mojej partnerce ani potem ? macie zapewne wieksze doświadczenie w tych sprawach dlatego kieruje sie do was Kobietki. w prezerwatywie puźniej zobaczyłem na górze cos białego jakby kawałek papieru bo raczej sperma to nie byla a jeśli nawet to to było w prezerwatywie w środku.