Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koliberek1

co na wypadanie wlosow?

Polecane posty

Gość o bozeee...
capivit na włosy

Gość wlosy to moja pasja
mniej stresów, dobrze sie odzywiaj - unikaj tłuszczy, pij naprawde duzo wody .. podczas mycia włosów rób delikatny masaż skóry głowy ... płukaj raz zimna, raz letnia wodą - poprawi to ukrwienie ...

Dzieki Daria,skoro piszesz,ze dobry to kupie!Dla mnie juz cena nie gra roli!Efekt sie liczy!

Gość papierowa25
mi nic nie pomaga, ale to inny przypadek. odzywiaj sie zdrowo, jedz kielki (szczegolnie kielki rzodkiewki, maja bardzo duzo siarki, to dobrze wplywa na wlosy), dobrze tez zjesc codziennie plasterek surowej cebuli (dosyp do twarozku, albo wrzuc na kanapke z pomidorem). kup sobie lotion seboradin i dobry apteczny szampon. niezla tez jest odzywka henna treatment wax, taka jak na zdjeciu http://www.medyk1.pl/photo/d__DSC0356.jpg mozesz sobie kupic belisse albo jakis inny suplement.

Odzywiam sie niezle,duuuzo warzyw,owocow,tluszczy raczej unikam!Stresow mam duzo to fakt.ale plukanie na przemian zimna i ciepla woda?sprobuje!Dziekuje:)

Ja polecam szampon dermena albo vichy dercos p.wypadaniu(po uzyciu tego drugiego trzeba nałożyc odzywke bo plącze włosy),skrzyp polny w tabletkach,biotyna,poszukaj w necie,mnóstwo tego jest.Tylko trzymaj sie z daleka od szamponu garnier neril.Mi swego czasu tak przerzedził włosy że masakra

Gość jakajakajaaaa
Ja pije pokrzywę i robie z niej płukanki:) Efekt zauważyłam a mi naprawdę nic nie pomagało :) Oczywiscie wypadaja włosy ale nie aż tyle co przedtem. Ja chyba genetycznie mam zapisane wypadanie

przed laty taka jedna poszeptucha na Ukrainie, zalecała kurację, kurze gówno i miód. Uzasadniała to w ten sposób, gówno kurze, zawiera azot, a więc pędzi wzrost, a miód grzeje..... skuteczność nie sprawdzona, jak dotychczas....

dzieki dziewczyny,u mnie chyba glowna przyczyna jest stres na ktory poki co nic nie poradze...takie zycie:) pokrzywe siostra mi polecila,bede probowac

Gość mama37
polecam szampon NERIL do kupienia w aptece, naprawdę dobry

Gość HOORHE
Ja uzywam szamponu Dercos z vichy, kolor czerwony - wzmacniajacy. Efekt - rewelacyjny, ale trzeba go uzywac caly czas najlepiej

Gość a mnie i mojej kolezance pomog
la tylko belissa.ale ja trzeba brac bardzo regularnie i cierpliwie 4 miesiace zeby byly efekty a nie rzucac po 2 dniach jak niektore tutaj

Gość Siuup
Polecam Ci zrobienie badań i ustalenie przyczyny bo przyczyn jest mnóstwo a każdą przyczynę inaczej można leczyć. Bez sensu jest stosowanie czegoś w ciemno jak się nie wie jaka jest przyczyna wypadania włosów ;/ https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość gościówa123
polecam oprócz suplementów zewnętrznie NAMI Olej z korzenia łopianu. cena ok.30 zł ja stosuję od tygodnia (co drugi dzień wcieram i zostawiam na noc), ale już widzę poprawę. Włosy są nawilzone i lśniące. Mam nadzieję, że przestaną wypadać i zaczną rosnąć nowe. Smaruję też nim twarz na noc. Szczególnie skórę pod oczami. Jeśli macie jakieś pytania to postaram się odpowiedzieć Poczytajcie opinie w necie.

Gość gościówa123
Skrzyp Ambio kosztuje 5 zł.