Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IlonaW

AAAAAA, TOTALNA PORAŻKA.

Polecane posty

Gość IlonaW

Mam nietypowy problem, bo Bozia pokarała za ciekawość - jak mawiają, to w końcu pierwszy stopień do piekła. Wczoraj siedziałam już w łóżku, a że sypiam nago, to siedziałam jak mnie Pan Bóg stworzył. Wtedy przypomniałam sobie, że mój mężczyzna, jesteśmy razem kilka dni, zostawił u mnie aparat i podkusiło mnie żeby obejrzeć zdjęcia. Niestety, niechcący zrobiłam sobie zdjęcie - z szokenem na twarzy - O_o (tak, zdziwiłam się, że mi fleszem po oczach piznęło. ) i z gołymi cyckami, bo siedziałam do pasa przykryta kołdrą. Próbowałam to usunąć, ale za groma nie wiem jak, zamontowane są jakieś zabezpieczenia przed usuwaniem i można tylko za pomocą kabla, którego nie mam. Teraz pytanie, dzisiaj muszę oddać ten aparat - co robić? Masakra, ale miałam wczoraj polewkę ze swojej głupoty, wyglądam na nim jak Wytrzeszcz z tym i owym na wierzchu, w towarzystwie zrolowanego sadła, bo siedziałam zgarbiona. Jakieś rady? ps. zdjęcie jak wynika z opisu nie jest zbyt korzystne. :D

Gość IlonaW
Tak, to się nazywa czerpać radość z życia. :P Masakra.

Gość ale numer xD
:D:D:D

Gość IlonaW
No ktoś by mógł mnie podbudować, co?:) O 20 oddaję ten przeklęty aparat, a nawet nie nacisnęłam guzika, że też musiał cyknąć. :D

A jak nie to powiedz co sie stalo i tyle ale zrob jeszcze jedno ladne. Bo wiesz...te faldki.... :D

Gość IlonaW
Dodam, że ja mam 25 a On 29 lat, więc nie jestem jakąś zamotaną piętnastką. :P

Gość alone 4 ever
czy ten aparat jest na karty pamięci ??? jeśli tak, to możliwe że trezeba wyjąć kartę i na tej karcie wyłączyć blokadę :) i wtedy można kasować pliki :)

Gość aha i ach
:D :D :D :D :D :D mistrzostwo świata jak dla mnie :D :D

Popłakałam się ze śmiechu :D Ależ Ty potrafisz czerpać radość z życia :P Dlatego ja trzymam w ryzach swoją ciekawość :D Napisz wieczorkiem jak z tego wyszłaś :D

Oj współczuję :D Ale nie spotkałam się z tym żeby była blokada kasowania z aparatu, u mnie wlasnie z kompa nie mozna skasowac a z aparatu tak ;) A jak wyjmiesz kartę i włożysz do laptopa, to Ci się otwiera folder?

Gość IlonaW
Nie mam wejścia na tę kartę, cuda niewidy. :P

A swojego kabelka nie masz? Zazwyczaj do większości aparatów, nawet różnych firm są te same... Albo czy jakaś koleżanka nie ma? I sprawdź czy na pewno się nie da skasować z aparatu, bo to dziwne jest, zazwyczaj nie powinno byc problemu bo jak sie karta przepelnia to ludzie chca zdjecia niepotrzebne skasować... Albo w ustawieiniach aparatu cos pokombinuj :)

Gość IlonaW
Nie, to jest aparat Canon. A ja mieszkam od niedawna sama. Niewielu znajomych w pobliżu. Czas się chyba pogodzić z życiową porasżką. Zaprosiłam kolegę, może on będzie umiał to zrobić. :P Nie wiem co gorsze. :D

Mi kable od canona pasowaly do olympusa i sony, obdzwoń kogo możesz :D

Gość what a story
ale koleś będzie miał bekę :D hahah :classic_cool: o ja nie mogę masakra :D