Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie:(((

zaczynam schizowac

Polecane posty

ostatnio zaczynam się zastanawiać czy ze mną lub moim partnerem jest wszystko w porządku. od 5 lat uprawiamy stosunek przerywany , w dni bezpłodne jak i płodne. wiadomo,że to nie jest żadne zabezpieczenie ,ze w płynie ejakucyjnym tez znajdują się plemniki.może nei są tak silne jak te pochodzące z wytrysku ale jednak są. jak myślicie coś z nami nie tak? czy może w ciąże nie jest aż tak łatwo zajść.

Gość gryczka
Nie jest tak łatwo zajść w ciążę. Jesli się niepokoisz, zgłoś się do lekarza, zleci Ci badania, np. drożności jajowodów, hormonalne.

Gość Manam
Kiedys czytalam, ze w ciaze wcale nie jest tak latwo zajsc, potrzebne są plemniki znajdujace sie w spermie jak i sila wytrysku ;) aczkolwiek teoretycznie jest mozliwosc zajscia w ciaze, gdyz plemniki produkowane są przed wytryskiem.

na ostatniej wizycie o to pytałam ale mnie zbył i powiedział,ze zajść ciąże nie jest tak łatwo. Powiedził,ze jak chcę to porobi mi badania..ale sama nie wiem ,może gościu ma rację.

Gość gryczka
W zasadzie badanie robi się dopiero wtedy, kiedy para nie może doczekać się dziecka po roku współżycia bez zabezpieczenia DO KOŃCA.