Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatkaaaxx

proszę o pomoc w sprawie wyboru projektu domu

Polecane posty

Gość agatkaaaxx

Mam prośbę do doświadczonych w temacie osób. Mianowicie, chodzi o to, ze poszukuję domku. Chciałabym, żeby był ładny, a przede wszystkim praktyczny, funkcjonalny, żeby potem nie okazałó się, żemona byłó jednak coś zmienić. Znalazłam taki projekt. http://pprojekt.pl/projekt159-pegaz.html czy wedłg was jest to fajny dom, posiada praktyczne rozmieszczenie pomieszczeń, co by się jeszcze przydało, co by zmienić? Dom ma mozliwość zaadaptowania poddasza. My jednak na razie mieszkalibysmy na dole, a góra byłaby strychem na niepotrzebne rzeczy, suszarnia. Proszę o pomoc.

Gość ciezko powiedziec bo
kazdy ma swoj indywidualny gust.Osobiscie nie podoba mi sie za bardzo,ale przeciez ja w nim mieszkac nie bede wiec nie mozesz sie kierowac innymi.Musisz sama wybrac co jest wazne dla ciebie,co chcesz miec a czego nie chcesz.Jak dla mnie to strasznie malutki i te pokoiki beda takie nie za duze a poza tym mysle ze jedna lazienka tzn z wanna to za malo na trzy sypialnie.Wiesz dom to inwestycja na cale zycie i teraz wydaje ci sie to za drogie moze i nie potrzebne ale kiedys mozesz zalowac bo tam lazienke zawsze mozna wykonczyc pozniej,i zrobisz ja raz i bedzie zawsze wiec chyba warto bylo by miec swoja osobista.To takie moje zdanie na ten temat:)ale decyzja nalezy tylko do ciebie

tak na szybko: jakie ogrzewanie? bo w projekcie masz tylko jedno pom. gospodarcze, w dodatku przy wejściu. jak masz gazowe czy elektryczne w planach to ok. jeśli węgiel to dopuść sobie.