Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiramisu25

Wywiad z córką WASSERMANA - szczery i pozostawiający coraz więcej wątpliwości

Polecane posty

Gość jaki komentarz
A jeżeli on nadal żyje i nadal żyją niektóre osoby z delegacji. Rosjanie bardzo by chcieli poznać tajemnice NATO i polskiego wywiadu którego Wasserman był koordynatorem i posiadał wielką wiedzę. Może przeżył i teraz wypytując córkę o wnuczkę, torturują i szantażują go, aby wyciągnąć informację. Pomyślcie...

Gość Linda Evangelina
głosujcie na PIS!

Gość a szczyglo zdazyl zabrac
laptopa po katastrofie i gdzies zdeponowac - kuzwa ale pomysly

Gość znowu zlot sPiSkowców się
zaczyna...

Gość krótko i na temat
tak, żyją. teraz właśnie drinki spijają razem z elvisem. wiele rzeczy przetrwało katastrofę w stanie nienaruszonym niemal, nie tylko w tym wypadku, ale w wielu innych.

Gość ale masz grube dziecko
straszne to , poczytacjcie o meaconingu jeszcze, a wiecie możliwym jest że kazali opuscic wiekszosci samolot po czym on wystarował i sie rozbił a co się stało z częsscia ludzi? :( na pewno ktos przezył to , czuje tak

Gość JESSIKA i MAURYCY
co masz na mysli?

Gość fg fdgdfg
dla POstępowych (dobre słowo:classic_cool:) liczy się tylko jedna prawda, ta z TVNu 🖐️

Gość ludzie POzbawieni mózgu
i zdolności samodzielnego wyciągania wniosków i tak widzą tylko jedną wersje, jak Rosja sie przyzna to oni powiedzą "no okej trudno" mają wszystko gdzies. im nie zależy na Polsce..

Gość PO-PiS
POpis

Gość uwazajcie
na to co mówicie bo wam dołożą jak Pospieszalskiemu

wkurzyłąm sie jak usłyszałam ze Rada Etyki Mediów ma coś do POśpieszalskiego czemu nie mają zadnych zastrzezen do pani botoks Moniki O, pana rudego Tomka Lisa albo tvnu i jego Szkła Kontaktowego ... wraca cenzura i jedna poprawna opcja polityczna

Gość wanna Wassermana
a ja jestem ciekawa czy córunia się w niej kąpie? Do córuni nic nie mam, ale tatuś to był wyjątkowy bydlak!

Gość krótko i na temat
nie wiem co ona chciałaby zobaczyć w tych ciuchach? po "zwykłym" wypadku drogowym ubranie to jest masakra i nawet jak bliski przeżyje to przy oglądaniu tych szmat serce pęka. chyba, ze ma naturę po tacie- wszędzie spisek

Gość pospieszalski
jest w porzadku, bo ma swoje poglady i potrafi ich bronić, a to, ze się komuś nie podobaja to nie jego wina

Gość Polanaaa
do wanna Wassermana Dlaczego nazwałaś nieżyjącego już Wassermana bydlakiem? Masz jakieś powody? Moim zdaniem to byl bardzo porządny czlowiek, raz byliśmy w Jego biurze poselskim, potrzebowaliśmy porady. Bezpośredni, wykształcony, mądry. Zainteresowałam się tą wanną, bo coś mi nie pasowało do obrazu, jaki sobie wyrobiłam po prawie godzinnej rozmowie z Nim. Szukałam w necie i znalazłam opublikowane ekspertyzy kompletnie wadliwie zrobionej instalacji w całym domu i w garażu. Nie pamiętam już szczegółów, ale biegły wyliczył ich sporo (brak było np uziemienia), tak, że trzeba było kuć ponownie ściany i całą instalację robić od nowa w przeciwnym razie groziło porażenie prądem. Media łatwo potrafią kogoś ośmieszyć ale dobrze jest postarać się dotrzeć do prawdy i wyrobić sobie własne zdanie.

Gość do Polannaa
on tak napisał jak mu TVN powiedział, zakładam się,że nie znał człowieka poza opisami w wyborczej

Gość j8900000000008h
widać że POsrańce nie mają wiele oleju w głowie --- z ubrań zostały szczątki a papierowe bilety były niemal nietknięte????????no pomyśl i sie wypowiadaj, po wypadku samochodowym gdzie zmiażdzyło by ci czaszkę telefon by wypadł na ulice i sie rozbił, papiery bylyby poszarpane...

Gość klellel
Szok to wszystko to szok... W glowie sie nie miesci..

ludzie to juz przekracza wszelkie granice szczatki Polaków leżą w ruskim błocie ! a Tusk sie usmiecha do kamer i mowi ze ziemia jest przekopana na metr to jemu trzeba dokopac rozumu do dupy najwyraxniej jesi nie wie co to szacunek dla ciala po smierci