Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisssssa

Jak go poderwać?

Polecane posty

Gość lisssssa

Witam :) Jestem osobą niepełnosprawną, na wózku. Zarejestrowałam się na randkach dla osób niepełnosprawnych i wpadł mi w oko jeden facet też na wózku i to - z mojego regionu! Wymarzona sytuacja, ale... byłam na jego profilu i on też wszedł na mój, ale się nie odezwał... myślałam, że on sam do mnie napisze... albo chociaż wyśle to głupie "oczko"... a tymczasem oczka puszczają mi faceci z bardzo daleka - nie bardzo wiem, o co tu chodzi? co mam robić? napisać sama do niego? zawsze uważałam, że kobieta nie powinna się uganiać za mężczyzną. Jestem trochę podłamana. Jeśli nawet wśród "swoich" będę samotna, to kiepsko to widzę...

Gość pisze za rok mature
Prosta sprawa, może jest wstydliwy? Ty do niego napisz ale nie bądź nachalna. Napisz mu po prostu że chciałabyś się zapoznać, porozmawiać przez internet. Albo napisz mu masz ładne oczy czym się zajmujesz itp. Jedna wiadomość. Po tym co ci odpisze wywnioskujesz jaki jest i czy go interesujesz.

Gość pisze za rok mature
Tylko go nie podglądaj za często bo go speszysz !!

Gość lisssssa
Dzięki za życzenie powodzenia :) Będzie mi potrzebne ;) Zastanowię się co napisać i napiszę tę jedną wiadomość... a potem zobaczę :)

Gość gość
9hjHX8IvezgVbkPtR3s7K74K