Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

s.darria

SOLARIUM

Polecane posty

co sądzicie na temat gdy to chłopak chodzi na solarium ? mój byly chłopak kategorycznie zabraniał mi chodzic na solarium, farbowac wlosy itd po dwóch latach jak z nim zerwałam to poprostu odżyłam, obecny chłopak chodzi ze mna na solarium, co sądzicie na ten temat ?

Gość co tu dużo gadać
po prostu pedał. nie mylić z gejem...

Gość ojjjj ciezkooo
hmmm, mój brat i brat mojego chłopaka tez chodza, ale meeeeega rzadko - np. dwa razy do roku i ja razem z nimi ale tylko przed latem dwa - trzy razy aby zarumienic ciałko ;)) mysle ze raz na jakis czas jest ok :) http://polki.pl/uroda_wlosy_konkurs_rejestracja.html?userid=272

Jak chodzi tak często jak Ty to śmiech na sali.

to nie ja jestem na tym zdjęciu . są tam zdjęcia wykonane przeze mnie

widząc po twoich znajomych łatwo przypuszczać, ze jestes podobna. zresztą chłopak na solarium tylko to potwierdza. kurda szkoda, ze tak malo pokrewnych dusz zostalo w tym pokoleniu :(

osoby na zdjeciach takze nie są moimi znajomymi, wyznaje zasade ze wszystko jest dla ludzi , tak jak i solarium .

Gość miczel
hej ludziska, ile wy macie lat? czy przez przypadek trafilem na jakis serwis dla nastolatków? chodzi na solarium czy nie chodzi jego sprawa. a uprzedzenia typu pedał zostawcie dla siebie. zreszta sam temat tej dyskusi wydaje sie idiotyczny. jaka ro roznica czy chodzi z toba czy nie ? zerwiesz z nim z tego powodu ? Żal.