Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta 22

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość Marta 22

Witam, wiem ze na forum jest wiele doswiadczonych osob ktore moga mi pomoc. moj problem jest taki... nie mialam partnera w lozku ok 1.5 roku , teraz juz mam stalego i od kilku miesiecy sie kochamy...na poczatku z prezerwatywa... co miesiac moj okres przesowal sie o kilka do kilkanascie dni... ostatni tydzien kochalismy sie bez zabezpieczenia choc nie sposcil sie we mnie... okres mialam miec w tamtym miesiacu w sumie nie wiem kiedy bo co miesiac mi sie przesowal... do tej pory go nie mam... a za to mam bole tak jakby mnie jajniki bolaly i bole piersi... robilam juz 2 razy test i wykazalo mi ze nie jestem w ciazy, po ostatnim tescie znowu sie kochalismy bez zabezpieczenia...i do tej pory nie dostalam okresu... jak myslicie mam sie spodziewac ciazy ? prosze o powazne podpowiedzi. Do lekarza wybieram sie w przyszlym tygodniu.

po pierwsze dlaczego bez zabezpiecznia? Mężczyzna nie musi dojśc by zapłodnić bo podczas podniecenia wydobywaja sie z niego coś podobnego do plemników. Być może w chwili obecnej opóźnienie okresu jest spowodoowane stresem związanym z tym czy"będe go miec czy nie?".Ginekolog,i tak nie będzie w stanie stwierdzić tak wczesnego płodu. wiec radze czekac na miesiącze w spokoju . Wierze ,że będzie wszystko okey głowka do góry;* i na przyszłość pamiętać ,że to nie jest żadna metoda antykoncepcji .

Gość Marta 22
dzieki za podniesienie na duchu !