Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilimandzarooo

wybor wozka

Polecane posty

Gość kilimandzarooo

witam, mam pytanie do doswiadczonych w tej dziedzinie dziewczyn, mianowicie jaki wozek dla maluszka polecacie, czy lepszy jest na pompowanych kolach,czy na resorach, czy dobrze jest zeby przednie kola bylu obracane??? wlasnie jestem na etapie kupna i nie mam pojecia jaki bylby najlepszy i najwygodniejszy. prosze o rade

Gość Washed out dream
polecam bugaboo cameleon-ja mialam i bylam zadowolona, a w rodzinie chwalono sobie mutsy urban rider, duzo zalezy od tego czy bedziesz jedzila glownie po miejskich chodnikach czy po lesnych wybojach no i na ile mozesz sobie pozwolic, no i czy np bedziesz musiala go znosic ze schodow lub duzo w samochodzie wozic

Gość kilimandzarooo
dzieki za odp. No wlasnie ja potrzebuje takiego "miejskiego" wozka i najlepiej zeby byl w miare lekki bo mieszkam na 3 pietrze i bede musiala go znosic:(

Gość ja sie nie zastanawialam
trafilo mi sie, bo na allegro ustrzelilam za 1zl. Nie interesowaly mnie resory ;) I tak korzystalam z niego tylko ze 3 lata, potem poszedl w odstawke ;)

Gość washed out dream
no to polecam jednak ze skretnymi kolkami, i radze sie sugerowac bardziej spacerowka niz gondola(jezeli masz na mysli kupno wozka wielofunkcyjnego)bo w gondoli dziecko jezdzi ok 6mies a w spacerowce ok 2lata to taki sam jak moj http://www.allegro.pl/item1011160043_bugaboo_cameleon_soczysta_czerwien_giga_set.html ten tez fajny do miasta http://www.allegro.pl/item1019549934_chicco_wozek_trio_living_fotelik_auto_fix_fast.html