Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iks.igrek

Dlaczego marihuana jest 'zła'???

Polecane posty

Gość marihuana jest niebezpieczna
w tym sensie, że jest póki co nielegalna, a więc jeśli zostaniesz przyłapana grożą Ci różne nieprzyjemności, z których najłagodniejszą jest obniżenie oceny ze sprawowania w szkole, i dlatego odradzam próbowanie.

Gość gość
najpierw moze sie zapytac czy akohol jest zly?bo napewno jest duzo brdziej szkodliwy i uzadza nieodwracalne straty - w przeciwienstwie do marihuany -. po drugie statystycznie tylko ~4% sie uzalezniaja psychicznie od marihuany reszta robi to dla przyjemnosci i/lub z przyzwyczajenia. po trzecie marihuana moze wzmocnic psychose. po czwarte przez ilosc palaczy marihuany te cztery procent wydaja sie «duzo». przez palenie marihuany jeszcze nikt nie zginol i ne da sie przedawkowac marihuany trzeba jednak uwazac przy pierwszej konsumpci bo da sie doprowadzic siebie do tak zwanego «bad trip» ktore jest wywolane przez mieszanke trawki z alkoholem lub innymi arkotykami I/LUB ZLYM NASTAWIENIEM dlatego bo marihuana ZWIEKSZA UCZUCIA i zazwyczaj moze wyczarowac usmiech na twarzy ale jak ktos ma depreche to moze wywolac samobojstwo. przy paleniu marihuany nie powinno sieb obawiac ze ktos cie zobaczy albo policia przyjdzie albo albo albo! marihuana jest i bedzie lekkim narkotykiem z ktorym trzeba umiec sie obcodzic!' sorry ze tak duzo napisalem «chcialym jescze cos dopisac ale mysle ze kazdy z was bedzie umial wygooglowac wieej na ten temat» ¡hgh times!

Gość JIKCP
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :) posłużyły mi w wypracowaniu :) Bardzo dziękuję :) Oczywiście z pracy 6 :D

Gość gość
Mam 34 lata.Popalam jointy od 13 roku życia. W młodości popalałam troszkę więcej. Teraz od wielkiego dzwonu raz na jakiś czas, bardzo okazyjnie. Nie zgodzę się że marihuana uzależnia. Nie biegam za dilerami, i nie skończyłam ze szczykawką w d***e na dworcu. Wszystko jest dla ludzi, ale myślących. Jak dla mnie gorszy jest alkohol. Demonizowanie marihuany to jakiś niedorzeczność!!!

Może dla nie których jest zła, bo doświadczyli jej działania w nieodpowiednim towarzystwie, albo dostali jakiegoś "syfu", zamiast dobrego jarania...Każdy ma inną psychikę, jeden się uzależni szybko, drugi wogóle, jeden nie będzie widział nic poza tym, dla drugiego będzie to tylko dodatek do życia... Szanuję i rozumiem ludzi, którzy mają konkretne powody, aby uważać, że marihuana jest zła... Nie mówię tak , nie mówię nie... Osobiście palę już długo i mój mężczyzna też, ale wiem, że marihuana nie zniszczyła jak na razie niczego w moim życiu :) A wręcz przeciwnie, bardzo pozytywnie "otworzyła" na świat. Skończyłam studia, pracuję, uprawiam regularnie sport 4-5 razy w tygodniu. Jestem szczęśliwa :)

Gość gość
Problem uza!eżniania się nie zależy od alkoholu,marichuany czy papierosów.Wszystko tkwi w człowieku.Jeden się uzależnia,drugi nie.Mądrzy są Ci,którzy nie ryzykują bo nikt nie wie gdzie tkwi granica pomiędzy przyjemnością a przymusem.Uzależnieni też dowiadują się,że są uzależnieni jak już są i mają że tak powiem pozamiatane.

Gość gość
Ja też się nie uzależniam ani nie palę. Zdziwiło mnie tylko ostatnio, że podobno można sobie całkiem legalnie zamówić nasiona marihuany, są takie sklepy specjalnie dla kolekcjonerów (Polska-Zielona np.). O ile tego nie zasadzisz, to wszystko jest legalnie i bezpiecznie.

Gość gość
stary temat ,ale się dopiszę do ostatniego komentarza ,z tych nasion wychodzi świetna makumba,kopie lepiej niż palenie i jest legalne !

Gość gość
Kupowanie nasion jest legalne, najlepszy przykładem są takie sklepy, jak ten https://polska-zielona.pl/. Możesz zamówićnasiona zupełnie legalnie na swój domowy adres.

Gość zapeksa
Zamawianie na domowy adres zbyt mądre nie jest! paczkomaty, tylko i wyłącznie na fejkowe dane! A co do sklepu, to moim zdaniem tylko ganja farmer, sprawdzony i ceny niższe

Gość gość
stary temat ,ale się dopiszę do ostatniego komentarza ,z tych nasion wychodzi świetna makumba,kopie lepiej niż palenie i jest legalne ! x a ma ktos przepis na taką makumbę ? ale z nasion ,albo linka ? Dzięki!

Gość gość
dokładnie, nigdy żadne domowe adresy, bo to czysta głupota jest. No i ganja farmer też muszę polecić za te wszystkie gratisy, co mi poodrzucali, ja nigdy do końca nie wiem co w tej paczce znajdę :P pozdro :D

Gość Fefelek
Ganja farmer najlepszy! Taki wybór, że wo! Ceny niziutki, faktycznie gratisów nie żałują a i jakosciowo nasiona to totalne sztosy! Czego chcieć więcej? Yo!

Gość gość
Dzieki za polecenie, szukaliśmy własnie nowego sklepu, bo z naszym podobno wiele osób miało problemów. I chyba zostaniemy już przy nich, bo pierwsze zamówienie rewelacja, pod każdym względem, jakość, gratisy, no sztos

Gość gość
bo marihuana jest dobra i gdyby nie zakazali to bym im leki nie schodziły, bo mający depresje by tylko marihuane zażywali, zmaiast chodzić do lekarzy brac państwowe leki (syfy)

Gość Jane
Dnia 16.05.2017 o 20:20, Gość gość napisał:

bo marihuana jest dobra i gdyby nie zakazali to bym im leki nie schodziły, bo mający depresje by tylko marihuane zażywali, zmaiast chodzić do lekarzy brac państwowe leki (syfy)

I tutaj masz racje