Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sennemarzenie

Czy podnieca was myśl o...

Polecane posty

Gość sennemarzenie

Czy podnieca Was myśl gdy wobrazicie sobie, że pieścićie... dotykacie... kochacie się w obecności innych... i wiecie że oni na ten widok zaczynają się pieścić... dotykać... ale jednocześnie nie mogą do Was dołączyć... Hmm mam taką fantazję i gotow jestem nawet zapłacić aby ją zrealizować pod warunkiem, że przyglądałbym się dwóm Panią...

Gość genessis
ja bym byla zazdrosna o mojego faceta. Pobilabym laske z ktora niby mialabym byc w trojkacie xD

Gość sennemarzenie
Wiesz Monia32... podobno każdy facet wali konia i nie jest to nic zboczonego ale za to Ty jesteś mocno zakompleksiona skoro wypowiadasz się na każdy możliwy temat z pogardą do wszystkich. Baterie ci padły w wibratorze czy co? Bo żaden normalny facet nie jest w stanie tyle wypić aby cię przelecieć... No i nie zawsze ma trzy gazety pod ręką... tak aby jedną przykryć Twoją twarz, drugą przykryć sobie a trzecią podać psu aby nie stracił szacunku do swojego pana

Gość sennemarzenie
genessis ale jeśli to Ty byłabyś z tą laską a Twój facet mógłby się tylko Wam przyglądać...???

Gość genessis
ech mam sny erotyczne z pewna laska i glupio mi na nia patrzec oO... ale chyba czulabym sie pozniej obco przed moim facetem. Mam jakis opor przed tym

Gość sennemarzenie
genessis... a skąd wiesz że ta laska nie myśli podobnie o Tobie???

Gość mam taką fantazję
jestem kobietą. ale szkoda jakiejkolwiek wypowiedzi na to forum. zaraz się pojawią chamy i gimgówna, a potem temat umrze. szkoda zachodu.

Gość sennemarzenie
mam taką fantazję ale nim nas zniszczą na forum ( to wliczone) to może napisz co Twoja fantazja podpowiada...

Gość Piotr6512
Myślałem nad tym. Zapotrzebowanie na to ma chyba każdy facet. Moje spełnienie nastąpiło gdy trafiłem na serwis www.arystokratki.pl Zapłaciłem 400zł za dwie młode dziewczyny. W godzinę zobaczyłem igraszki dwóch dziewczyn do których oczywiście się dołączyłem. Są też takie, które przyjmują dwóch facetów i robią to wszyscy razem. Panowie...polecam ten sport choć kosztuje. Zapraszam, laski na www.arystokratki.pl

Gość mam taką fantazję
Kręci mnie myśl o kochaniu się w obecności innych osób, innych par, też uprawiających seks. Albo tylko się przypatrujących.

Gość sennemarzenie
mam taką fantazję wiesz... marzenia się czasem spełniają:) Zależy to od naszej determinacji oraz lęku przed realizacją marzeń. Jednak jeśli nie marzysz to umierasz:) mam taką fantazję z jakiej części kraju jesteś?

Gość sennemarzenie
tyle osób na kafeterii i nikt z Was nie ma takich fantazji, które chciałby zrealizować?