Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muszka55

Bajeczna suknia ślubna

Polecane posty

Sprzedam suknię ślubną włoskiej firmy Herms - model Eliane w kolorze ecru w rozmiarze 36, zakupioną w warszawskim salonie Mystique na ślub 24.04.2010. Suknia jest jednoczęściowa, złożona z dwóch warstw. Wierzchnia warstwa posiada piękne zdobienia koronkowe i małe kryształki. Fason sukni pięknie podkreśla talię Panny Młodej, a odcięcie i tasiemka pod biustem dodatkowo wydłużają sylwetkę. Dopasowana góra z delikatnym marszczeniem wyjątkowo uwydatnia biust. Suknia posiada zjawiskowy tren, który pięknie prezentuje się nie tylko w Kościele, a podpięty w czasie wesela ładnie układa się w tańcu. Suknia wprawiła w zachwyt męża i gości. Założona była tylko raz, jest w idealnym stanie, po profesjonalnym czyszczeniu w salonie, w którym została zakupiona. Suknia na wzrost 160 cm + ok. 8 cm obcas. Zdjęcie salonowe http://www.slubne.pl/index.php?pid=4&col=1&item_id=2234&cmd=show_item&result=2234&shift=1&gallery_id= Proponowana przez mnie cena to 1700 zł (cena salonowa 2700 zł). Do sukni dodam gratis halkę (zakupiona za 180 zł) i welon (zakupiony za 300 zł). Mam do sprzedania również buty w rozmiarze 36 za 80 zł i bolerko w kolorze ecru za 150 zł uszyte specjalnie do mojej sukni. Zainteresowane osoby proszę o kontakt e-mailowy na adres muszka55@o2.pl . Prześlę wtedy własne zdjęcia i bardziej szczegółowe info. Gorąco polecam!

Gość
bardzo ładna ale za drogo za nia chcesz , ja za 1600zł kupiła bardzo ładna suknię nową a ukrawcowej nawet za 1000zł mozna uszyć extra nowa suknie ja za uzywana sałabym max 1000zl