Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria2121212121

Szok! Normalnie nie wierze w to!

Polecane posty

Gość Daria2121212121

Ludzie! To jest tragedia! Dzisiaj umówiłam się z moim chłopakiem z którym jestem od 7 miesięcy, ja mam 21 lat, on 22. O 19 przyjechałam do niego ale umówieni byliśmy na 20 ale nudziło mi się więc pojechałam wcześniej. Drzwi otworzyła mi jego siostra, weszłam do pokoju mojego chłopaka on śpi no to ja myśle że może zostane u niego na noc wkońcu do pracy mam na 11, więc postanowiłam go nie budzić i wskoczyć mu do łóżka i pospać sobie obok niego i tak zrobiłam. Gdy odchyliłam kołdre zobaczyłam że w tyłku.... No nie może mi to przejść przez palce... że w jego tyłku jest jakaś zatępiona kredka! Po prostu szok, wróciłam przed chwilą do domu bo zraziło mnie to co zobaczyłam i powiedziałam mu że jednak ide do pracy na 9 bo jest ważna sprawa do zrobienia i że musze się wyspać. Ale o kredce nic nie wspomniałam, udawałam że nic nie widziałam on też chyba myśli że nic nie widziałam.. No szok ludzie nie wiem co myśleć!

Gość pan bear
Daj namiary na swojego chłopaka 👄 ❤️

Gość Daria2121212121
Żadna prowokacja! jestem załamana! Wydaje mi się że jest homosakeualny ale nie chce mi o tym powiedzieć ludzie mieliście juz taka sytuacje?! RANY BOSKIE

myslalam ze powiesz.."ja wskakuje pod koldre, a tam wyskakuje zniej dziewczyna":D no o kredke chyba nie bedziesz zazdrosna:D

Gość frentii
haha, najwazniejsze, ze kredka byla 'zatepiona':D:D

Gość ghujhmngdbvfcd
a z ktorej strony kredka byla zatepiona? ;)

Gość Daria2121212121
koncowka kredki była po prostu taka ułamana, powiedzieć mu o tym co widziałam? Nie wierze no ja nie wierze rany!!

Gość Gorzka żołądkowa de Luxe
z gumką

ale niektorzy faceci lubia sobie draznic prostate przez odbyt i to nie swiadczy odrazu o gejostwie.

Gość ghujhmngdbvfcd
pewnie sie masturbowal i takie dodatkowe bodzce. nie wiem czy wiesz ale meski punkt G znajduje sie wlasnie w odbycie. to nie znaczy ze jest gejem. co za mohery z was. kiedys pzy lodziku wlozylam ciut palec w pupe mojego faceta to momentalnie trysnal i mowil ze bylo to bardzo przyjemne i mocne doznanie. dziwi mnie tylko ze nie wyjal tej kredki ;) pewnie mu tak bylo blogo po orgazmie ze zasnal

Gość Elmoooo
Elmo kocha dzieeeci! I kredkę teeż! " :-D :-D :-D Może lubi Elmo? Po prostu. :-D

Gość ghujhmngdbvfcd
ja mysle ze tak ze nie mow mu tego co widzialas bo go to pewnie na maxa zawstydzi, ale przy seksie czy lodziku pomasuj mu okolice odbytu, mozesz lekko plec wlozyc, zobaczysz jak zareaguje:)

Gość Bronek z Bielawy
a to na pewno byla kredka, moze to kloc ?

Gość hmm jest kilka wytłumaczeń
kiedyś mojej koleżance wbił się w doopę gwóźdź... Może w jego przypadku była to kredka. :D No ale skoro była zetępiona.... Może go swędziała doopa i się drapał :O :D Masturbował się kredką (może to jakiś fetysz)

Gość Daria2121212121
Myslisz? To mnie troche uspokoilas.. Nie powiem mu ale chetnie wylize mu dupe :) Dzieki za rade paa :)

Gość Elmoooo
dobrze że ci nie dał tej kredki do pisania a ty nie wiedziałabyś gdzie ją wcześniej trzymał - i pisząc nią obgryzałabyś końcówkę... Ja tak nieświadomie robię z ołówkami...ale od dziś będę ostrożniejsza :-)

Gość Daria2121212121
Ty podszywaczu! To nie jest śmieszne, jestem przerażona :( Boże ludzie nie wiem co robić...

to spał nago? a skad wiesz jaka byla koncowka kredki skoro mial ja w doopie? :classic_cool:

Gość itojtoje
a może to był termometr?

hmmm jest kilka wytlumaczen>>>>>>>>>> myslalam ze pierdykne czytajac cie:D:D:D

A może on jest artystą np malarzem takim jak np Frida, która malowała stopami- może on maluje dupą? I zasnął z kredką w dupie

Gość Daria2121212121
Bo wystawało mu z tyłka, chyba wiem jak kredka wygląda. Tak był nagi.. A Wy macie z tego ubaw! Ja wiedziałam że to błąd będzie napisać to na forum! To nie jest Śmieszne!!!

Gość Laleczkaaa87
katharssis śliczna jesteś :)

Gość rectuuuum
wloz mu nastepnym razem szczoteczke do zebow, oczywiscie od strony raczki, najlepiej naoliwiona, bedzie wniebowziety:)

Gość ytttttttttttt
juz to widze jak wchodzisz pod koldre i ogladasz mu dupe a on nic nie widzi,slyszy -spi dalej. 0/10

Gość Bronek z Bielawy
no fajny krolik z tej katarsis :D jaki to rozmiar biustu bo sie nie znam?

Albo rurę od odkurzacza mu włóż i włącz

Gość ...... ......
a jaki był kolor kredki?;D to trochę ryzykowne spac z kredką w dupie, gdyby sie obrocił na plecy wbiłaby my się cała w dupę:D wsadz mu palec w tyłek będzie w siódmym niebie:P