Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staysi

zostawił mnie 3 miesiące przed ślubem

Polecane posty

Gość staysi

zostawił mnie a ja nie wiem dlaczego to zrobił, bardzo go kocham i nieradze sobie, mam dosc udawania przed wszystkimi że wszystko jest wporzadku bo mój świat sie zawalił. jak sobie z tym poradzic aby nie zwariowac?

Gość moją koleżankę facet
zostawił 2 tygodnie przed ślubem

Gość bknlais
łosrej sie widac glupia jestes, moze znalazl inna jesli odszedl przed slubem TZN ze cie nie kocha, proste

Gość aaaaaaaa1111111
Zajebał bym go gołymi rękoma.Nie powiem Ci żebyś go olała i zostawiła bo pewnie Cię zdradził a to dlatego że nie wiadomo co było.Może nie dorósł do tego i wydawało się mu najrozsądniej odejść ? ale nie ma póki co za bardzo spekulować ,za mało konkretów podałaś.Jak było dotychczas?

No było by znacznie gorzej gdyby zostawił Cię 3 miesiące PO ŚLUBIE. A tak masz wolną rękę. Tego kwiata to pół świata :)

ciesz sie, ze 3 miesiace przed slubem, a nie 3 mies. po... przynajmniej nie bedziesz rozwodka. A innego faceta tez kiedys znajdziesz, wszysto z czasem :)

Gość staysi
wiem ze lepiej przed ale jak mowił ze ślubu nie bedzie to go spytałam czy to znaczy ze mnie juz niechce wiec powiedzial ze chce byc sam ale ze mnie kocha, zostawil mnie juz 2 razy wczesniej ale nigdy slubu nie obiecywał, nie umiem sie z tym pogodzic 4 dni przed odwołaniem kupilismy mu nawet garnitur na slub z ktorego cieszył sie jak dziecko a tu nagle takie cos pomimo ze sie nawet nie pokłucilismy

Gość staysi
nie potrafie sobie wyobrazic kogos innego bardzo go kocham

no to co mamy ci napisac? zebys go blagala?! Jesli nie chce byc z toba, to trudno, bedzie nastepny ;) A swoja droga, po ile macie lat?

Gość fdsfdsfdsfsd
nie ty pierwsza i nie ostatnia. zaręczyny mają to do siebie, że każdy ma prawo zrezygnować.

Gość staysi
niechce abyscie pisali ze mam go błagac bo tego nie zrobie chce wiedziec jak sobie z tym poradzic, jak wymazac go ze swojej pamięci. mamy po 23 lata. może ktos wbył w takiej sytuacji i wie jak sobie poradzic z soba i spojrzeniami i opytaniami ludzi

Gość staysi
czytaj uwaznie nie zareczyny tylko ślub odwołał sms-a wysłał

Oj łatwo się Wam pisze ''olej '' zostaw'' '' dobrze że teraz'' tylko dziewczyna pewnie przeżywa dramat Współczuję

Gość fdsfdsfdsfsd
to młodzi jesteście. nie ma co panikować. w ogóle dziwi mnie to, że tak szybko dziś niektórzy się chajtają jak rozwodów jest mnóstwo. po cholerę te parcie na śłub?

Gość fdsfdsfdsfsd
odwołał ślub czyli zerwał tym samym zaręczyny - to oczywiste.

Gość staysi
jak sie chce zyc razem to lepiej chyba wziasc slub niz na kocia łape zyc i nie miec zadnych praw do tej drugiej osoby

nie możesz tego wymazać. po pewnym czasie musisz zaakceptować fakt, że te wszystkie wspólne chwile miały miejsce, że twój exs na zawsze będzie częścią ciebie... I dopiero w tym momencie zycia będziesz w stanie być może kogoś pocałować, bo będziesz miała na to ochotę... Teraz jest czas na płacz w poduche..... Sama tak bym pewnie zrobiła... ryczała przez 3 miesiące...

Gość staysi
fdsfdsfdsfsd czy ty wiesz ze zareczyny to nie zabawa? ze za zerwanie podaje sie do sadu? byłas kiedys w takiej sytuacji?? przezyłas to co ja przezywam??

Gość staysi
on ma tylko matke ktora zreszta mnie nielubila bo zabieralaj jej jej jedynaka ukochanego, bylam u niej zawiesc jego rzeczy nic mi nie powiedziala twierdzila ze nieodbiera od niej telefonów

Gość gość
W skrócie moja sytuacja wyglądała tak, że chłopak po krótkim czasie rzucił mnie, ponieważ nic poważnego nie czuł, a on szuka powaznego związku i kobiety na całe zycie. Nie zależało mu aż tak bardzo, by kontynuowac ten związek, po prostu nie widział dla nas przyszłości. Problemem było to że ja się już zdążyłam w nim zakochać…. Musiałam go odzyskać. Zrobiłam to dzieki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl. Wrócił i jesteśmy szczęsliwi.

Gość gość
w skrócie to temat z prze d 5 lat