Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dacjaaaaaaaa

myślicie ,że mnie już nie lubią?

Polecane posty

Gość dacjaaaaaaaa

pojechałam na pewien wyjazd z grupą nowo poznanych ludzi. polubili mnie tak mi się wydaję. potem w ostatnim dniu naszego wypadu bylismy na imprezie.dwoch chłopaków z tej grupy znajomych mnie podrywało. jednemu widac było ,że bardzo zależy mówił ,że się zakochał we mnie itd. ale tak wyszło ,że z tym drugim poszłam do domku gdzie nocowaliśmy i poszliśmy do łóżka. jak jeszcze leżeliśmy rozebrani w łóżku to znajomi nagle weszli do domku. zostawili nas na chwilę żebysmy się ubrali. a potem byli do mnie jacys dziwni... mi było tak głupio ,że wyszłam i nawet się z nimi nie pożegnałam poza tym byłam pijana.. jedna dziewczyna szczególnie mi dogryzła bo powiedziała żebym zadzwoniła do mojego brata bo mnie szuka , a ja na to ,że nie wzięłam tel ,a nie pamietam nr. a ona ,, do brata nie pamietasz nr? no proszę cię" wogóle wsyscy byli jacys poważni ... jest jeszcze szansa żeby odbudować z nimi kontakt?

Gość dacjaaaaaaaa
up

Gość dacjaaaaaaaa
bo się boje ,że mnie za jakąs puszczalską wzięli i ,że tamten chlopak co mnie podrywał się obrazi i wogóle :(

Gość dacjaaaaaaaa
no powiedzcie cos.....

Gość kto ma taki gust
COŚ :)