Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorzka żołądkowa de Luxe

Jaką wódkę na wesele polecacie?

Polecane posty

Gość Wodka Krupnik
bardzo dobra jest

Gorzka żołądkowa (czysta). Ale nie w butelkach po 0,5 litra, tylko w buteleczkach po 0,1 litra. Tak żeby goście nie mogli wypić zbyt dużo, i żeby nie mogli zrobić z butelki "tulipana" w razie gdyby dyskusja zeszła na podziały między PO a PiS.

Gość Nie prawda, krupnik
jest bardzo ostry i piekący i łatwo się nim struć. Raz na weselu po 3 kieliszkach miałam rewolucję - dosłownie. Postanowiłam więc nie pić jej więcej. Upłynęła cała masa czasu, pojawił się gdzieś na imprezie ten krupnik i wypiłam 2 kieliszki (pijąc po pół) czułam się jakbym z pół litra sama wychlała. A na drugi dzień kac gigant.

Gość apartowa
Potwierdzam, że żubrówka biała jest bardzo dobrą wódką, przy niej krupnik to mały pikuś ;(

Gość apartowa
:( :) ;)

nie polecam soplicy,po 4 małych mnie zcieło,myślałem że to moja ostatnia impreza będzie!

To ze cie vodka powalila nie oznacza ze akurat ona byla slaba hehe... Ja osobisbie mialam Absoluta ...

Gość barnababa
Biest, a ile Cię kosztował ten absolut? Rozważam właśnie między absolutem, panem tadeuszem, a wyborową. Póki co znam tylko ceny i promocje pana tadeusza, bo można było znaleźć w internecie (tutaj - http://www.pantadeuszwodka.pl/promocje.html ) co do reszty się nie orientuje? może ktoś wie?

Gość prawictwo pospolite191
wyborowa