Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggg

dobry pomysł dla bezrobotnych z kasą!

Polecane posty

Gość ggggggggggggg

Oto mój pomysł dla ludzi, których haniebnie wyrzucono z pracy i mają pieniądze. Powinni udać sie w podróż. Naprawdę. Z tej podrózy sobie coś wydać. Oczywiście jeśli wiedzą o tym, że nic dalej im nie pójdzie. Wziąć sobie kredyt w banku, skredytować się na jakąś sumę , wydać książkę, iść do telewizji sie zareklamować i szukać dalej... ale jaka inna perspektywa niż siedzieć rok w domu jak ja i dostawać WŚCIEKLIZNY od chorej psychicznie rodziny. Wiecie - i nowe spojrzenie na życie, możliwości. Każdy na coś bierze kredyt. Młode osoby po studiach - nie jest to lepsze niż następne studia bezsensowne lub nie wiem co - i później łatwiej powinno być pracę znaleźć. Tylko trzeba podróżować z głową. Na karku 🌼 Sama bym sobie po Azji pojeździła, ale już jestem za stara, zdrowia nie mam a pieniędzy też , kredyty na życie, ale młode osoby - czemu nie?

Gość ggggggggggggg
No bo wiecie - OTWÓRZ SE BIZNES - jaki biznes? co za biznes? trzeba gdzieś pojechać. coś zobaczyć. kogoś spotkać. moim zdaniem nawet tak banki powinni się reklamować bo co tu robić? ja już mam jedne studia bez sensu, a nie mogłam w tym czasie se po Indiach pojeździć? mało nie kosztowały, a sens? ZEROWy w praktyce. No to sorry - szkoda czasu :(