Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nwkdlwnqedwkqd

co myślicie/

Polecane posty

Gość nwkdlwnqedwkqd

a więc tak.pojechałam na pewien wyjazd z grupą nowo poznanych ludzi. polubili mnie tak mi się wydaję. potem w ostatnim dniu naszego wypadu bylismy na imprezie.dwoch chłopaków z tej grupy znajomych mnie podrywało. jednemu widac było ,że bardzo zależy mówił ,że się zakochał we mnie itd. ale tak wyszło ,że z tym drugim poszłam do domku gdzie nocowaliśmy i poszliśmy do łóżka. jak jeszcze leżeliśmy rozebrani w łóżku to znajomi nagle weszli do domku. zostawili nas na chwilę żebysmy się ubrali . a potem byli do mnie jacys dziwni... mi było tak głupio ,że wyszłam i nawet się z nimi nie pożegnałam poza tym byłam pijana.. jedna dziewczyna szczególnie mi dogryzła bo powiedziała żebym zadzwoniła do mojego brata bo mnie szuka , a ja na to ,że nie wzięłam tel ,a nie pamietam nr. a ona ,, do brata nie pamietasz nr? no proszę cię" wogóle wsyscy byli jacys poważni ... jest jeszcze szansa żeby odbudować z nimi kontakt?

Gość nwkdlwnqedwkqd
up

Gość prawie sama
poszlas do wyra z nowo poznanym kolesiem??? to sie nie dziwie ze tak zareagowali...ile Ty masz lat co?

Gość nwkdlwnqedwkqd
mam 20 lat. no poszłam zdarzyło się... ale jak mam odbudować relacje z nimi teraz?

Gość prawie sama
chyba sie nie da. moze jakbys byla z tym kolesiem i by widzieli ze cos was laczy to moze...oj tak sie nie robi wiesz, ja sama kiedys tak zrobilam ale malo kto wiedzial a i tak czulam sie podle

Gość nwkdlwnqedwkqd
a najgorsze ,że ci znajomi znają jeszcze innych moich znajomych i boję się żeby się nie rozniosło.. poza tym oni mi się wydawali tacy wyluzowani i wogóle a tu tacy poważni się nagle stali.. nie czuje się z tym podle bo nic strasznego nie zrobilam zdarzyło się i już zresztą święta nie jestem ,ale najbardziej mnie martwi ,że ich polubiłam i oni mnie też i taka fajna znajomośc się może skończyć... co zrobic? zadzwonić do kogoś z nich ?

Gość prawie sama
jesli wg ciebie to nic zlego to powodzenia a rozniesie sie na pewno, i bedziesz miala swietna opinie zoabczysz, a pogadanie nic nie zmieni, ludzie sa ludzmi lubili i lubia plotkowac, powodzenia

Gość nwkdlwnqedwkqd
nie jestem z nikim związana i dlatego nie mam jakiś większych wyrzutów ... ale mi przykro teraz tacy fajni znajomi byli...a ta jedna dziewczyna co jest wśród nich ma właśnie nie za dobrą opinię mówią ,że jest chłopiarą itd ,a zgrywa świeta... mam nadzieję ,że jednak się nie rozniesie...jejku co ja mam teraz zrobić?

Gość prawie sama
na moje zacznij od rozmowy z tym facetem ...

Gość nwkdlwnqedwkqd
i co mu powiedzieć?

Gość criiiiii
Wszyscy się jej czepiają a on wcale nie lepszy :O