Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ali 2

wiarygodność

Polecane posty

Gość ali 2

Boże nawet nie wiecie jak sie ciesze ,i musze powiedziec ze wierze i ufam testom na maksa okres mi sie spoznia 8 dni robiłam w dniu w którym powinnam dostac okres i negatywny potem jeszcze tydzien nerwów bo mam już wspaniała dwójeczke dzieciaczków i tak sądze ze lepiej aby dwójce nie zabrakło niczego niz trójce i odmawiac wszystkiego bo jak wiemy nie czarując czasy nas nie rozpieszczają codzien wstawałam o 4 rano i siedziałam na kąpie i sprawdzałam testy czy są wiarygodne czy moja dieta nie zaszkodziala bo jestem na Dukanie po tygodniu zrobiłam drógi dalej negatywnie i znowu buła co jest dzis jak co dzien 4 rano przed kąpem i co dostałam okres hura takze wierze testą bo za kazym razem mnie nie okłamały jak z dziecmi tak i teraz pozdrowienia i nie martwcie sie dziołchy bedzie dobrze

Gość o co chodzi???
wogole nie rozumiem wpisy i po co testy?

Gość saleminka8
no właśnie,testy nie kłamią,chyba ze sa uszkkodzone,przeterminowane i za wcześnie zrobione,robi się je najwcześniej 16dni po stosunku w którym mogło dojść do zapłodnienia i wychodzą z 100% pewnoscią! wszystko zależy od długości fazy lutealnej,jeśli ktoś ma np 9dni*bo taka zdarza się najkrótsza) to w dniu spodziewanego okresu testy mogą wychodzić negatywne,bo poziom hormonu jest jeszcze dość niski

Gość nanananna
ali 2 wiem co przezywałas ja miałam tak samo ale jest już ok

Gość kukuruczek
ORTOGRAFIA! :-o

Gość libertyyy8
testOM, KOMpie ... ps. tez uwazam, ze testy nie klamia

Gość ALE O CO CHODZI AUTORCE
BO TAK ZAWILE TO NAPISALA, ZE NIE WIEM CZY KOGOS POCIESZA, CZY ONA CHCE, CZY NIE CHCE, POZATYM CO JAK SIE NIE PLANUJE 3 DZIECKA, CO DA TEST? JAK SIE NIE ZABEZPIECZA??? ZROBI TEST I JAK WYJDZIE POZYTYWNY A ONA NIE BEDZIE CHCIALA 3 TO CIAZA ZNIKNIE? O CO CHODZI W TYM WATKU AUTORCE? CO ONA CHCE PRZEKAZAC I KOMU?