Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ranata K

Iść na komunie czy nie iść ? SKoro ktoś nie dał mi osobiście zaproszenia ?

Polecane posty

Gość Ranata K

Mojej kuzynki córka idzie do komunii ! Zostałam z mężem zaproszona ! Ale zaproszenie moja kuzynka zostawila przejazdem u moich rodziców nawet nie wchodząc na domu tylko przed domem wreczyla i kazala przekazać ! A ja mieszkam z męzem osobno i 5 minut drogi od niej a ona jechala 27 km i moim rodzicom dala co obok mnie przejeżdza ! Pojechalibyście na taka Komunie tak zaproszeni ?

następna hrabina nie jedź i nie myśl, że będą płakac z tego powodu, łaskawco

Gość dlgjdljgsdfjgsl
a ki ty kurwa jestes nie chcesz to nie jedz maja cie w dupie, nie dziwie sie

Gość bonita100
prawdę robisz z igly widly ,moze zastanowisz się ,że nie miala czasu itp.

To jest tylko komunia. Zresztą idziesz tam na imprezę czy żeby dziecku sprawić przyjemność?

Gość currarra34
Tak sobie myslę że te odpowiedzi powyzej są nie na miejscu Po co obrazacie autorkę??? Autorko nie dziwie Ci się że masz wątpliwości Skoro kuzyni byli tak blisko to mogli osobiscie was zaprosic Tego wymaga kultura Ja tez mam za kilka dni komunie swojej córki Moja rodzina mieszka 200 km ode mnie ale brat mieszka w tej samej miejscowosci co ja Zaproszenia dla mojej rodziny kupiłam wczesniej i jak brat jechał na swieta to w moim imieniu przekazał je wszystkim zaproszonym gosciom Po swiętach telefonicznie zaprosilismy wszystkich którzy te zaproszenia dostali Bo uwazałam ze tak wypada .Jesli to jest bliska Twoja kuzynka i macie dobry kontakt na codzien to mysle ze powinnas isc na te komunie bo jest to uroczystość dziecka .Ale decyzje pozostawiam Tobie Pozdrawiam :)

Gość zuzul
Tradycyjnie to dziecko komunijne powinno zapraszać gości, więc powiedz swoim rodzicom, że też nie powinni jechać xD Ogarnij się, zaprosili Cię. No i co z tego, że przez Twoich rodziców? No chyba, że Cię nie lubią i zrobili to tylko z 'grzeczności', ale tego to sama powinnaś się wtedy domyśleć. Jak między Wami wszystko ok, to idź na komunię. Może trochę głupio zrobiła, ale na pewno nie przemyślała tego i dlatego tak wyszło.

Gość currarra34
Poprzedniczka ma racje To dziecko zaprasza a nie rodzice Własnie telefonicznie moja córka zapraszała wszystkich gosci którym brat zawiózł zaproszenia wczesniej :)

Gość to moje zdanie i tyl
uważam ze nie powinnaś iść. skoro nie dostałaś zaproszenia tylko przypadkiem to nie. SOrry ale tu wychodzi ze ci co dają zaproszenie robia jakas łaske??????????????? bez przesady skoro ktoś zaprasza to powinien miec tytle kultury zeby zrobic to tak jak trzeba. ciebie takze to bedzie kosztowac, prezent , jakies ubranie itd. przecież mozesz gdzies pojechać , isc do kina teatru, zabrac rodzine do zoo i spedzisz czas świetnie a nie siedzac na nudnym przyjęciu bez jaj jak mnie wkurza takie olewnictwo,

Kto w XXI wieku lata osobiście po chałupach z zaproszeniami? Gdzie Wy mieszkacie? W Pcimiu Dolnym?

Gość to moje zdanie i tyl
sorry pewnie nie w takim WIELKIM ŚWIECIE jak ty Ewo skoro ja ide osobiście na komunie wymagam zeby mnie tez zaprosili osobiście , proste jak budowa cepa

Gość Renatka K
Skoro wszystkim potrafili dać osobiscie a mnie omineli to soryyy dla mnie to nie jest juz takie w porządku ! A kontakt mamy normalny ! WIec uwazam ze to niezbyt ladne skoor musieli obok mnie przejeżdzac i jechac tyle kilometrów aby tam dac zaproszenie ! Możecie myślec co chcecie moze mieszkam wg Was w zacofanej krainie ale skoro ktoś potrafi jechac tyle km aby dac zaproszenie a musi obok mnie przejechac i ma 5 minutek to chyba jest to niezbyt w porzadku !

Gość kartoflany noch
Nie idź i tak chodzi im tylko o to co dasz w kopercie.