Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala22266

JAKĄ RASE PIESKA POLECACIE DO RODZINY Z MALYM DZIECKIEM?

Polecane posty

labrador pies ciamajda? znam kilka i zaden nie wymagał specjalnej pracy ani nie jest ciamajdą. To pies który potrzebuje towarzystwa, nie moze sam siedziec w domu dlugimi godzinami, ale poza tym ma dużo wyczucia, cierpliwości, jest duży wiec dziecko go nie uszkodzi :P Gdy wychodze z moim na podworko okoliczne dzieciaki szaleją po trawnikach, jeżdzą na nim, rzucają patyki, tarzają się i wszyscy są szcześliwi. A co do kota i dziecka - u mnie egzystują bezproblemowo. Od nimowlęctwa :P

o tym wchodzeniu do domu przy ustalaniu hierarchii też gdzieś słyszałam i dlatego zawsze wchodzę pierwsza :)

Gość Ja tez mam kota
i jakos ani dziecku ani kotu nic sie nie chcialo,jak kot nie ma ochoty sie bawic to wskakuje na szafe i po problemie,a dziecku tez trzeba tlumaczyc co wolno a czego nie zamiast patrzec jak dziecko ciagnie psa czy kota za ogon albo uszy jak to juz widzialam nie raz...

Gość ja tez mam kota
nie dzialo* mialo byc

Gość didi lili
Ja osobiscie polecam shih tzu poniewarz sama mam sa bardzo przyjazne dla dzieci i lubia byc przytulane:P ale takze polecam yorki sa takze bardzo miłe dla dzieci i sa kochane:P odradzam labradory poniewarz sa bardzo agresywne a takze sa nazywane(psami zabujcami)

Gość tylko tylko
Ogólnie zadnego psa dla rodziny z małym dzieckiem. Znudzi się zaraz i wyrzucicie na bruk bo dziecku nie pasuje albo cos bedzie nie halo

Gość didi..lili
ja osobiscie polecam SHIH TZU i YORKE sama mam ...poniewarz sa to psy bardzo łagodne i bardzo lubia zabawy z dziecim.. lubia byc przytulane a takze całowane po prostu rospieszczane a takze nie maja siersci tylko włosy... ale odradzam poniewarz sa to bardzo złosliwei agresywne psy nazywane(pies zabujca)