Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulallala23445

dni plodne

Polecane posty

Gość ulallala23445

mam pytanie czy mogłam zajsc w ciąże ? miesiączka zaczela mi sie 23 kwietnia a skonczyla 28 kwietnia. po okresie 1 maja zrobiłam to z facetem bez wytrysku. troche nieudany stosunek. i moj pierwszy . (w niewygodnej pozycji takze nie dokonca udanej )wczesniej tylko paluszkiem. nie wiem czy moglam miec dni płodne pomozcie mi

to czy mialaś dni plodne czy nieplodne zalezy tylko od tego kiedy mialaś owulacje.

średnio 10 - 18 dzień cyklu to dni płodne. Ona była 4 dni po miesiączce. Za pierwszy dzień cyklu uznaje się umownie pierwszy dzień krwawienia czyli 24 .. 1 maja w takim razie był 8 dniem cyklu. Ile trwa Twój cykl ?

omg dni płodnych się nie wylicza. dni płodne się wyznacza na podstawie obserwacji owulacji. nie każda kobieta ma ją w ten sam dzien. z liczenia w kalendarzyku to jest połowa Polaków.

Nawet nie wiemy jak długie cykle ma autorka, a już ktoś wylicza, że między 10 a 18 dniem cyklu ma dni płodne. Carolinaa00- jak się na czymś nie znasz, to się nie wypowiadaj. Gdybym dostosowała się do tego co mówisz, to zawsze współżyłabym w fazie płodnej, bo mi się dopiero od 18dc zaczyna :P

Gość marlenasisi1
wiatm . otóż brałam tabletki antykoncepcyjne od luetgo przez 2 miesiące i odstawiłam. okres pojwił się 27 marca z odstawienia a poźniej normalny okres już 29 kwietnia , współżyłam 17 kwietnia ale nie było do środka ale poźniej było jeszcze raz partner wytarł penisa ale za drugim razem nie było wytrsku. jest teraz 5 maj a ja mam bóle jak na okres i bolą mnie jajniki i do tego mnie kłuje w brzuchu i bardzo mnie bolą plecy, czy to może być z odstawienie tych tabletek ?

Gość ulallala23445
mialam miesiaczke 23 luty, pozniej 25 marzec a potem 23 kwiecien wiec chyba 28, 30 dni moj cykl trwa