Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cmsjnfsem,aLMxncd

Dziewczyna zostawiła mnie dla INNEJ!

Polecane posty

Gość cmsjnfsem,aLMxncd

Cześć. Może wydać wam się to śmieszne ale, byłem z najwspanialszą dziewczyną w moim mieście, poprostu nie do opisania.. grzeszyła samym wyglądem, żadna laska nie potrafiła jej dorównać, piękna dziewczyna, azjatyckiej urody, zwariowaną fryzurą, przepięknymi czarnymi oczami, szczupłej budowy..ideał. oczarowała mnie odrazu, pozatym jej charakter.. taka powinna być każda dziewczyna, panowie! pomagała wszystkim i wszędzie, zawsze zazdrościłem jej optymistycznego podejścia do wszystkiego, i tej niekączącej się chęci pomagania innym, słabszym i biednym. dowiedziałem się o niej od znajomych, przedstawiano mi ją jako twardą laske, nie do zdobycia, ale nie wiedziałem że jest lesbą! był czas kiedy byliśmy razem, pokochałem ją, ale ona zawsze czuła się zakłopotana kiedy próbowałem jej dotykać, po miesiącu rzuciła mnie, dla dziewczyny! od dwóch miesięcy nie mogę sobie z tym poradzić, i bardzo za nią tęsknie. była wspaniałym zestawieniem wrażliwej dziewczyny o rockowym stylu.

Gość
chociaz nie zostawiła Cie dla innego faceta

Gość cmsjnfsem,aLMxncd
no tak..ale dla dziewczyny?! wolałbym chyba żeby mnie zdradziła z innym, niż z laską...

Gość
dlugo nie byłeś z nia, w koncu dawała Ci znaki ze zle sie czuje z chlopakiem

Gość cmsjnfsem,aLMxncd
no tak.. traktowała mnie raczej jak przyjaciela, ale mogła mi wcześniej powiedzieć..

Gość znużona zuza
byl seks? :P laski sa fajne - nie dziw sie ze cie odstawila. :P

Gość
jak miala Ci powiedzieć, skąd miala wiedziec ze jestes tolerancyjny

Gość znużona zuza
chyba za duzo sobie dopowiedziales. nie mozesz mowic ze cie zostawila bo nie byla wcale z toba :P wyluzuj bo to smiechu warte

Gość znużona zuza
ps. w jakim jestescie wieku???????

Gość fddhyjuhgfdsdfghjhgf
nie było seksu, zawsze się dziwiłem że jest dziewicą, bo to w sumie dziwne u 18-letniej dziewczyny, ale to mnie raczej bardziej pociągało, niż odstraszało. wiem że są lepsze, dlatego jestem hetero.. raz jak je spotałem na mieście, trzymające się za ręke, to aż mnie szlag trafił

no ale spotykała się ze mną.. może za szybko się zaangazowałem, ale tak z dnia na dzien, nie urywa się kontaktu ; o

ona 18, ja 19

Gość znużona zuza
no to cie pociesze - jesli ona jest dziewica to jej homoseksualizm jest niegrozny :) poki co. znam mnostwo laske z takiego srodowiska ( punk , rock) ,ktore tez calowaly sie ,byly w zwiazkach z innymi laskami...ale po kilku latach i tak wracaly do facetow. jesli w gre wejdzie seks i ona wtedy tez bedzie twierdzic ze woli laski no to juz po ptakach

ale nie wiem czy nie spała z tą laską.. wiem że nie spała z żadnym facetem, a później jak szczerze rozmawialiśmy, powiedziała mi że nie chce mnie ranić, i wie że jak nie powie mi tego teraz, to później będzie bolało mnie jeszcze bardziej, powiedziała mi że przedemną miała dziewczyny, i że nie czuje się ze mną dobrze.

może poprostu chciała mnie spławić, bo jej się nie podobałem.. a tak naprawde jej homoseksualizm jest wymyślony, co myślicie?

Gość rame
Mnie żona zostawiła po 10 latach dla innej 24 letniej les mamy 2 dziewczynek jak mam sobie z tym poradzić ?? nie chce zeby moje dzieci się tak wychowywały nie radze sobie z tym

Teraz często się zdarza że laski wiążą się ze sobą. Trudno im znaleźć odpowiedniego faceta, więc wybierają kobietę.

Gość rame
no ale jak to nie jestem zły naprawde nie pije wogóle alkocholu i tak dalej oczywiście nie nazywam się ideałem ale po 10 latach z dwójką dzieci?? ja teraz mieszkam na wynajętym pokoju odebrała mi wszystko

Myślę że ona była krypto-lesbijką. Nie nie jest biseksualna, co u kobiet zdarza się często, ale jest czystej krwi lesbijką która całe życie się ukrywała. Wyszła za mąż, urodziła dzieci...ale w końcu nie wytrzymała udawania.

Dawniej, jeszcze za rządów PiS-u, takie rzeczy były abstrakcją: Premier grający w piłkę, szef MSZ piszący na twitterze, Lady GaGa, ludzie tacy jak ja, jawne związki lesbijek, Polska dostatnia i silna na arenie międzynarodowej... Jesteśmy dziwnym pokoleniem, ale najważniejsze że jesteśmy społeczeństwem liberalnym gdzie każdy może być tym kim jest naprawdę. Koniec z partyzantką. Platforma Obywatelska 2011.

tak pierdolisz że nawet ja bym Cie zostawiła a codopiero taka ';super laska jesteś życiową kupą i nieudacznikiem " niekączącej" "próbowałem jej dotykać" i w ogole 0,5 /10 trzeba było zrobić śmieszne prowo