Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Follow

miesiące do wyjazdu!!! CELL , tyłek, uda... ZACZYNAMY! KTO JESZCZE??

Polecane posty

dziewczyny zostały mi 3 miesiące do wyjazdu do Bułgarii... Która zaczyna ze mną walkę z cellulitem?(na tym mi najbardziej zależy) jakieś porady, ćwiczonka na pupę?.. Pozdrawiam

Gość siamsiaramtam
mi wystarczyło odstawienie tabletek anty i pupa się wygładziła :) polecam ci peeling z fusów kawowych :) o dziwo działa :D

Mi osobiście zostało 2.5 miesiąca do Egiptu ;), a kondycja nienajlepsza...hm Ja zacznę robic cwiczenia np. takie i również Tobie je zaproponuję :) : stajemy na kolanach, opieramy się o podłoge, tak, by utworzyc kąt prosty razem z podłogą(czyli tworzymy taki domek ;) ),podnosimy prawą nogę i zginamyją w kolanie aż do brody (tyle na ile każdy potrafi) a następnie "wyrzucamy ją" jak najdalej do tyłu od siebie... I tak z 30 razy, albo na początek 10, następnie zwiększamy tę liczbę. Tak samo robimy z druga nogą. O ile się w tym troszke obraca, to jest dośc dobre na cellulit uda i pośladków, dobre na mięśnie pupy i brzucha ;). Pozdrawiam serdecznie! PS Życzę owocnego cwiczenia i udanego wypoczynku w wakacje!

dzięki wam ;) a może ktoś jeszcze ma jakieś ćwiczonka? ;)

wpisz w google cwiczenie antycellulitowe to nie bedziesz wiedziala z czego wybrac. Jesli chcesc to moge wyslac Ci na maila masaz antycellulitowy. Dlaczego ja Cię mieć nie mogę.. ??

wpisz w google cwiczenie antycellulitowe to nie bedziesz wiedziala z czego wybrac. Jesli chcesc to moge wyslac Ci na maila masaz antycellulitowy. Dlaczego ja Cię mieć nie mogę.. ??

to wyślij ;) byłoby fajnie. Wiem, że są w necie, ale jakoś wole wasze sprawdzone ;) i polecone ;)

Gość obok opcji ze zdjęciem
W miesiąc to możesz co najwyżej się przygotować do treningu ;)

mam 3 miesiace, a nie miesiąc więc może mi sie jednak uda choć troszeczkę ;)