Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieDoWiaryY

Historia mojego pierwszego razu - nienormalne

Polecane posty

Gość NieDoWiaryY

Obadajcie moją historię a propo pierwszego razu... byłem dłuuugo prawiczkiem a dokładnie 20 lat. Pewnego razu przez internet zacząłem pisać z pewną kobietą... jak się okazało, była świeżo po rozstaniu z narzeczonym i była mocno podłamana. Ja z racji tego, że nie mam żadnych koleżanek to po prostu sobie z nią pisałem by ją podnieść na duchu... po dwóch miesiącach ona w ramach odwdzięczyn po prostu spotkała się ze mną na noc w hotelu (nawet zapłaciła za niego) i zwyczajnie dała mi dupy... po czym zniknęła na zawsze :O oczywiście ja jako prawiczek zdążyłem się w niej zakochać przez tą jedną noc.. a ona zwyczajnie, dała mi 'nagrodę' za czas spędzony przed komputerem kiedy z nią pisałem i zniknęła... pojebane

Gość KaSiUnIa.......
łojjj olej tą kurwe! wiesz ile lasek chodzi na siwecie...poprostu potrzebowała wyruchania!! ja tak bym nie zrobiła przenigdy!! boo trzeba miec swoją godność i szacunek do samej siebie a nie sie zeszmacić! nieprzejmuj sie i nie myśl o niej to zapewne chwilowe zauroczenie! ;]

Gość NieDoWiaryY

Gość NieDoWiaryY
ciezko mi nie myslec o niej.. ona byla piekna fizycznie a i z charkateru spoko!! tylko boli mnie, ze tak chamsko mnie wykorzystala, zaplacila za hotel dala dupy i zniknela! swoja droga.. gdyby ona mnie nie rozprawiczyla to pewnie zadna by tego nie zrobila :)

Gość KaSiUnIa.......
w sumie to nie znasz jej przeszłości może była zwykłą dziwką z burdelu! a tak na marginesie to dziewczyny doceniają to ze ich partnerzy są prawioczkami więc jakas by to wkońcu zrobiła z Tobą!

Gość i zakładający topiki
widocznie się nie sprawdziłeś...

Gość grosteska
no mnie jakos nie intersowaly nigdy prawiczki ciesze sie ze mam doswiadczonego meza innego bym nie chciala 2 razy spalam z prawiczkami kiedy ja bylam doswiadczona i w sumie nie chce tego pamietac koszmar jakis dla prawiczkow najlepsze sa dziewicie nie bedzie ich razil brak umijejetnosci

Gość Pfffffffff...
''widocznie się nie sprawdziłeś...'' żałosne!!

Gość NieDoWiaryY
a mi sie zwyczajnie wydaje, ze kiedy mnie zobaczyla w realu to nie chciala miec juz ze mna nic wspolnego.. po prostu zrobila to co obiecala, co sobie zalozyla w glowie i po wszystkim zniknela.. hmm chamska suka :(

Gość KaSiUnIa.......
Dziwka spod latarnii ! ;]

Gość grosteska
KaSiUnIa....... ladne masz slownictwo bravo :) i dziewczynko najpierw naucz sie rozumiec co piszesz sprawdz w slowniku kim jest dziwka zadziwiajace ze to wlasnie ludzie ceniacy dziewictwo i prawictwo sa najbardziej zapalczywi w swoich komentarzach w slownictwie jakieog uzywaja pokaz dziekco na co cie jeszcze stac no dalej co fajnego jeszcze napiszesz??

Gość KaSiUnIa.......
Jak ci sie coś nie podoba to wynocha z tego forum! każdy pisze to co myśli! normalnie niektorzy ludzie sa żałośni a zwłaszcza takie puszczalskie szmaty!

Gość grosteska
pozatym czego ty chlopcze spodziewales sie od kobiety z ktora nie tworzyles zwiazku to byla luzna znjaomosc odpowiadasz za te sytacje sam poszedles do lozka z kobieta z ktora nic cie nie laczylo a potem pretensje ze nic dalej z tego nie bylo

nie do wiary - po prostu sam widzisz, że dałeś się wykorzystać, pojechałeś z panną do hotelu, skoro jej nie znałeś wcześniej i nie znałeś jej zamiarów, ja myślę że ona od początku chciała tak zrobić żeby zniknąć. Gdybyś jej się nie podobał to wtedy by się z tobą nie przespała, przecież przymusu nie ma. Dałeś się wykorzystać, możesz teraz tylko wyciągać wnioski. Pewnie jej się strasznie skarżyłeś na to że jesteś prawiczkiem i ona postanowiła cię uszczęśliwić tak jak mogła :D

Gość NieDoWiaryY
eee... ale to chyba kurwa nie w porzadku co?? 2 miesiace praktycznie codziennie z nia pisalem przez neta!! nasze pierwsze spotkanie bylo od razu na noc do hotelu.. bylo cudownie, cala noc sie calowalismy, przytulalismy, masowalismy, uprawialismy sex, bralismy wspolna kapiel.. czulem sie jakbym byl tam z WLASNA KOBIETA a po tym wszystkim ONA NAGLE ZNIKNELA I MA MNIE W DUPIE no chyba cos jest nie halo, nie uwazasz????? tania szmata!!!! ale szkoda.. bo doslownie zakochalem sie w niej, byla cudowna.. fizyczny cud i do tego charakterek piekny (podczas spotkania) pozniej pokazala swojego 'drugie ja' :O EHH SZMATA!!

Gość NieDoWiaryY
a mi sie wydaje, ze ona po prostu w tej swojej chorej głowce, wkręciła sobie, ze musi mi dac dupy.. ze chce mi sie jakos odplacic za to, ze pisalem z nia w tych trudnych chwilach po rozstaniu, a po wszystkim jak zobaczyla, ze nie podobam sie jej w realu to zniknela i ma na mnie ostro wyjebane... w sumie ok.. stracilem prawictwo z naprawde piekna kobieta- na to absolutnie nie narzekam ale jej pozniejsze zachowanie i to jak mnie potraktowala mnie BARDZO BOLI poczulem sie jak gowno.. ktore mozna np kupic w sklepie, wykorzystac raz-nie spodobalo mi sie to wyrzucam

Gość grosteska
NieDoWiaryY sluchaj chlopcze to jak ja nazywasz o tobie swiadczy nie byla z toba w zwiakzu nic nie byla ci winna ani do niczego zobowiazana zrobila co chciala i tyle i przestan opowiadac glupoty ze zakochales sie w niej po 1 razie moze pobadz z kobieta kilka lat wez z nia slub uloz sobie z nia zycie i wiedy powiedz ze kogos kochasz ze to jest milosc powtarzam sam sobie jestes winien wez kolego odpowiedzialnosc za sytacje ona do niczego cie nie zmusila nic ci nie obiecywala wiedziales ze rozeszla sie znarzeczonym i logicznym bylo ze nie zehcce odrazu kolejnego zwiazku

Gość grosteska
nie prostestowales a nie byliscie w zwiakzu niczego sobie nie obiecywaliscie wiec uznala ze tez tego chcesz odpowiada ci to i tyle wiec przestan ja obwiniac tylko nad soba sie zastanow i nad konsekwencja swoich zachowan bo jak nie chce sie przechodzic takich atyacji to nie lazi sie do lozka z kobieta z ktora nic cie nie laczy

Gość grosteska
zachowujesz sie jak dziekco ktoro zkrecilo noge skaczac ze schodow a potem pretensje do calego swiata obwinianie innych a przeciez nikt ci skakac nie kazal tylko dzieci maja to do siebie ze nie sa na tyle uksztaltowane aby poniesc konsekwencje tego co robia i wziasc odpowiedzialnosc

Gość NieDoWiaryY
ja naprawde ja pokochalem, po tym 1 razie jestem pewny ze moglbym z nia spedzic zycie!! wiele razy bylem zauroczony, ale czegos takiego nigdy nie poczulem! po drugie..ok, sex bez zobowiazan, szybka jazda-tak rozumiem, ale pod warunkiem, ze jest to tylko sex!! a my spedzilismy wieczór - całą noc na miłosnych zabawach i cały nastepny dzień jeszcze.. dopiero wieczorem odwiozłem ją do domu. zachowywalismy sie jak para.. za rączke chodzilismy po miescie (nastepnego dnia kiedy juz mielismy za sobą noc w hotelu) bardzo czesto sie calowalismy.. tak czule, uprawialismy milosc a nie ruchanie.. no nie wiem czy kobiety sa takie puste i tepe? bo jak dla mnie kiedy zachowuja sie dwie osoby tak, to cos jest na rzeczy.. cos do siebie czuja i chca byc ze soba, a nie, ze ona sie rozstala ze mna po tym dniu i nagle koniec znajomosci :O

Gość O.N.........
''grosteska jest puszczalska. '' Szczere...Bravo wkońcu ktoś jej dowalił!

Gość grosteska
no tak niektorym ciekzo przyjac do wiaodmosci ze sami odpowiadaja za sowje czyny i wtedy sie wyzywa innych A ciebie prawiczku to ja juz dobrze znam jak nie masz argumentow nic do powiedzenia to rzucasz tym samym haslem albo czyms podobnym ta piszcie tu bidulkowi ze dziewczyna zorbila mu krzywde nic mu nie zrobila

Gość grosteska
i to nie jest wina dziewczyny ze autor wszyl sobie cos do swojej mozgownicy i bezpodstawinie wzial dziewczyna za potencjalna partnerke nie bylo zadnych sygnalow zeby autor mogl tak sobie pomyslec

Gość hahahhaaaaa
a może ma downa? :P

Gość grosteska
buhehe autor zobaczyl dziewczyne 1 raz i juz mowi o uczuciach o milosci buhehe taaaa na jakim wy swiecie zyjecie ?? cos sobie facet ubzdural a teraz dziewczyne wini ze swiat nie wyglada tak jak on mysli ze wyglada a trzymanie sie za raczke i sex bez istnienia zwiakzu jest czyms waznym i zobowiazujacym

Gość yyyymmmmmmmmm ;]
''groteska'' pierdolisz o czymś i sama nie wiesz o czym! idź sie poucz troche o życiu! przecież istnieje takie coś jak miłość od pierwszego wejrzenia!!

Gość kuziollll ;]
lafirynda!!

Gość grosteska
yyyymmmmmmmmm ;] buhehe tak a za co kochasz te osobe ktora 1 raz widzisz ?? znasz ja mozesz cos o niej powiedziec czy tylko chodzi o szczeniacke zauroczenie 15 latka a nie prawdziwa dojrzala milosc?? wy sie dzieci nauczcie cos o zyciu o malzenstwie itd a nie mowicie jak dziecko z gimnazjum ktore za duzo bajek i filmow sie naogladalo

Gość grosteska
i wlasciwie to Prawiczku daj sobie spokoj z tymi wypowiedziami z roznych nickow biedactwo nikt cie nie rozprawiczyl zadnej kobiety nie masz wiec co ty mozesz wiedziec o milosci i malzenstwie

Gość wErOnIsIaAaAaA
TY SIE LEPIEJ NIE WYPOWIADAJ!! ''GROTESKA'' A TY NIBY MOZE MASZ MAŁŻEŃSTWO?? ZAPEWNE JESTEŚ TEŻ TAKA ZWYKŁA.....!! ;)MIŁEGO DNIA...