Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nie zdałam matury z MATMY :( KTO JESZCZE ???????????????????????????????????????

Polecane posty

smutno mi :(.......

ja kilka lat temu tez bym nie zdała ale całe szczescie ze nie bylo matmy na maturze - bedzie dobrze

jestem pewna niestety na 100% :( kurcze czego ja nie poszłam do liceum tylko do tego technikum :( ....

Gość no to witaj w klubie
ja mam 9 pkt :( a teraz to chuuuuja zrobię :O

JA CHYBA NAWET NIE MAM 9 :( kurcze starzy mnie zabiją :(

Gość TRZA sie bylo uczyc
GŁĄBIE

Gość no to witaj w klubie
Ja chciałem iść na studia , ale widać że jak jakiejś amnestii nie zrobią[w co wątpię] to nie pójdę , jebie mnie to , ja mam załatwiony prawie wyjazd za granicę . więc wali mnie to ogólnie...

tez nie zdalam. wiedzialam ze nie zdam. ale mialam jednak nadzieje ze sie uda. ale sprawdzilam odpowiedzi i niestety. no tudno.

a po co mi ta cała matematyka nie wiążę z nią przyszłości a obliczenia przydatne w życiu umiem zrobić :( ale fakt że się w ogóle nie uczyłam najwyżej wezmę sobie korepetycje przez rok :(

ja też nie zdam, chociaz pisze dopiero za rok. wszyscy mówią ze taka banalna była a jak przeczytalam pytania na necie to zaczelam płakac bo zadnego nie umialam dobrze zrobic :( chyba tez czeka mnie wyjazd za granicę. a najśmieszniejsze jest to, że tylko z matematyki idzie mi tak źle, z angielskiego mam np. piątki, ale co z tego, skoro nie zdam matmy :(

kurcze jaka ja na siebie jestem zła :o na otwarte to nawet nie liczę .........a z zamkniętych 8 pkt :(

Gość a po to
że człowiek kończący szkołę średnią powinien mieć wiedzę z każdego przedmiotu.

Gość KAKAKsssssssssss
ja zrobilam 7 zamknietych dobrze to mam 14 % i 3 zadania otwarte za 2 punkty to mam 12% czyli mam 26 ;(( eh zalamka

Gość KAKAKsssssssssss
modle sie zeby znalazly mi sie gdzies te dwa punkty ;((

Gość ahahahahahaha jak dobrze
ze 2 lata temu nie bylo matmy bo tez bym nie zdala hehehehehheehe

10 pkt - liczę jeszcze na zadanie otwarte z prawdopodobieństwa jak nie no to kapa

Gość a po to
zastanawia mnie fakt, kto was przepuścił do klasy maturalnej skoro takich banałów nie potraficie chociażby zaliczyć

i po chuja mi ta wiedza z każdego przedmiotu jak nie będę czegoś wiedziała a będzie mi to potrzebne poszukam sobie na necie ale gdzieś indziej. niektórzy się rodzą humanistami inni matematykami Zresztą uważam że połowa tego co nauczyłam się w szkole jest mi nie potrzebna ....

niektorzy maja po 4 z fizy i chemii - nie miałem żadnych problemów z tymi przedmiotami , a maty nie rozumiem więc wsadź se w doopę Twoje brednie :O

Gość a po to
człowiek ze średnim wykształceniem powinien reprezentować jakiś poziom wiedzy. jasne, że można nie mieć smykałki do matematyki czy polskiego, ale to nie zwalnia z nauki, a to co było na maturze to były PODSTAWY PODSTAW.

ja np się dobrze uczyłam w 4 klasie miałam średnią 4 .10 ale matmy nienawidzę , boli mnie zaraz głowa jak się patrzę na te cyferki :o

Gość llpp
Jesli nie zdalas czegos tak prostego, to trzeba uczciwie sobie powiedziec, ze albo jest sie malo inteligentnym albo kompletnie nie przygotowanym, chociaz nawet bez wielkiej nauki taka mature powinnas zdac z palcem w dupie.

Gość a po to
co zrobiłeś przez te 3 lata żeby zrozumieć? ba, przez 6 lat podstawówki + 3 lata gimnazjum + 3 lata liceum? łatwiej powiedzieć, że jest się humanistą niż wziąć się do pracy