Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koorvica

Moja rodzina to chamy! aż mi się żyć mi odechciewa....

Polecane posty

Gość koorvica

Nawet mi się rozpisywać nie chce, bo i tak nie opisałam bym wszystkiego co te skurviele wyprawiaja..... jestem najmłodsza z 6rga rodzenstwa i czasem myślę, że mi dano najwięcej rozumu... Moja siostra ma komunię swojej córy.I wiecie coo? powiedziała mamie, żeby się ładnie ubrała na komunię, żeby ona nie musiała się za nią wstydzić do swojej teściowej!!! Krew mi się gotuje, mama ubiera się skromnie ale nie chodzi jak jakaś bezdomna ładne ciuchy ma (koleżanka z technikum raz mi powiedziała, że moja mama ładnie się ubiera) a ta z takim tekstem... Kurwa wstydzi się matki? sama ubiera sie tak, że masakra (wielki wystający brzuch po trójce dzieci a ubiera na to obcisłe rzeczy i brzuch ciągle ma 'wylany') udaje światowa (dzieci nazwała Oliwia i Nicola) a najstarszy jej syn, 18 lat ma a traktuje go jak więźnia (zero kolegów imprez itd) Możecie mnie zrugać po prostu musze się wygadać...Przykro się mamie zrobiło, bo ma małą rentę i nie za bardzo ma za co kupić drogie rzeczy a jej własna córa tak ją dobija...

Gość koorvica
up

współczuje siostry nastepnym razem daj jej za ten tekst w twarz ja bym dała

Gość wstrętna ta Twoja siostra
wspieraj mamę i pamiętaj bądź z nią. są ważniejsze rzeczy na świecie, niż ciuchy

Gość koorvica
mówię mamie, żeby się nie przejmowała bo Iwona sama już nie wie co robi, odwaliło jej (jak zresztą całemu mojemu rodzeństwu) całkowicie...

Gość ile masz lat.....
a ile ta twoja siostra ma lat

Gość koorvica
38 lat ma