Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaaaaa:)

Dziewczyny masturbujecie sie?

Polecane posty

Ja od kiedy zaczęłam to muszę.... Jeżeli wieczorem nie jestem zmęczona to musze to zrobic bo inaczej nie usne..... albo jak mi się nudzi... Czy u Was też tak jest??Dodam ze mój chłopak jest od 5 miesięcy za granicą :(

ponoć 70% kobiet które nie mają partnera się masturbuje ;) (lub wyjechał gdzieś daleko)

Gość wpierdalam płata śledziowego

Gość ja jestem w zwiazku
nie spalam jeszcze z chlopakiem ale sie nie masturbuje...i raczej nigdy nie bede lubie jak chlopak pcha do mnie rece ale nie sama sobie...:/;/

Tak to ja też nie robie bo nie lubie pchac tam palców :/ Ale masaż jest fajny np. pod prysznicem

No z nudow z nudów. niestety ostatnio nudzi mi sie 24 h/dobe

Gość ja jestem w zwiazku
osobiscie wole juz usiasc na chlopaku i jezdzic tyleczkiem po jego fallusku hehe czujac jak robi sie gotowy tym tez doprowadza mnie do szalnstwa. jaaaa; chlopak wie ze to robisz?

Gość Satyra Na Gruba Babę
mi tam masturbacja nie sprawia przyjemnosci. moze jakas dziwna jestem...

Nie wie. Pytał się kiedyś o to, ale odpOwiedziałam że żadna dziewczyna takich rzeczy nie robi tylko chłoapki :) Co miała powiedziec? " jak wyjeżdżaqsz za granice na pół roku to jestem taka nie wyrzyta ze aaaa......"

Gość daisy88
ja już miesiąć jestem bez seksu, mój wyjechał i chyba prędko sie nie zobaczymy a libido mam ogromne... z resztą ten facet przenióśł mnie na wyższy poziom wtajemniczenia więc teraz jest podwójnie ciężej... sama jakoś sobie radzę, chociaż wiadomo, że to nie to samo :) obiecał mi kupić wibrator (taki stymulujący lechtaczkę) mam 22 lata jakby ktoś pytał :)

Ja się nie przyznaje ani chłopakowi ani przyjaciółkom wiec nie mogłabym poprosic zeby mi kupił wibrator :/ Chyba ze w zartach

Gość daisy88
ja nie prosiłam:) dużo rozmawiamy i wysyłamy sobie erotyczne listy i on sam wpadł na ten pomysł, jak zoreintował się jaka jestem sfrustrowana... :) ale fakt jak się mnie kiedyś zapytał czy to robię to powiedziałam prawdę( jest pierwszą osobą której o tym powiedziałam )