Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ana01

ZDEZORIENTOWANA

Polecane posty

Ostatnio poznałam faceta, niby jesteśmy razem ale to co mówią o Nim ludzie.... Ma bardzo kiepską opinie i automatycznie Ona przechodzi na mnie bo się z Nim spotykam... On twierdzi, że szukał kogoś takiego jak - kogoś tak pożądnego żeby Go ogarnął. Wiem że nie ma ciekawej przeszłości i zabawiał się innymi kobietami. Seks dla Niego był czymś zwyczajnym.... Wszyscy mi Go odradzają... nie wiem co mam zrobić- jak zadecydować.... czy w ogól zaryzykować i zostać z Nim... Jest to dla mnie bardzo cięzkie i przez ostatnie dni chodzę wciąż zdołowana.... Proszę o prawdziwe rady:( z góry dziękuję...

Gość kicia-kocia9087787
mój pierwszy facet też taki był, zdradził mnie po miesiącu, drugi też w młodości szalał ale miał już inny charakter, powiedział mi wszystko i twierdził, że się zmienił....razm od roku jesteśmy:D wszystko zalezy od człowieka jeśli ktos chce sie zmienic to sie zmieni :D

Czyli uważasz, że facet któremu naprawdę zależy jest w stanie się zmienić??? W tym problem że ja nie wiem czy mam sięprzejmowaćtym co mówią ludzie o Nim, a na dodatek jeszcze teraz o mnie:(

Gość kicia-kocia9087787
tak, jeśli komuś zależy zrobi wszystko, wiem to na pewno.Jeśli ktoś chce się zmienić to się zmienia...

A co mam zrobić z tym co mówią ludzie?? Że marnuje sobie przez Niego opinnie itp.... Jest mi z tym strasznie źle i przejmuję się...;( olać to?

Gość kicia-kocia9087787
olej :D to twoje życie a nie innych i nikt nie ma prawa wtrącać się w Twoje wybory

Gość jaccek
Twój wybór ! zdecydujesz się z nim byc,jego łatki będą z wami :D

Przy okazji narobiłam sobie sporo wrogów bo jego była się na mnie uwzieła a za nią stado koleżanek i też wyrabiają mi opinie- to takie szczeniackie:( Dzięki za pocieszenie- trochę mi lepiej:);*

To znów ja, tym razem znacznie badziej załamana.... Siedziałam w domku kiedy przypomniałam sobie, że mam login i hasło na JEGO NK- sam mi je podal.... To co tam wyczytałam... przeraziło mnie, każdej wciskał ten sam kit- żę tęskni, że chcę się spotkać, że jest śliczna itp. stała bajera... żygać mi się zachciało. Nie wierze w to, że dla mnie byłby w stanie się zmienić... poprostu nie wierze. Nie wiem co mam teraz zrobić, planuje to zakonczyć- co o tym wszystkim Wy myślicie;(

Ja bym zakończyła taki związek, sama widzisz, masz dowody jak na dłoni, że to frajer.

Gość olewaj chama
nie zastanawiaj się. Następnym razem odkryjesz że ma konto na http://randki.sexzone.biz albo http:/erodate.pl i dyma połowę województwa nie wyłaczając facetów 🖐️

A On mi takie bajki w oczy mówił- że dla mnie się zmieni, żę już nie chce nikogo więcej...:( napisałam mu smsa- że bylam na jego nk i ze chce to zakonczyc a On na to: ....:(